- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cof
veterán
válasz SunMount3r #61400 üzenetére
Igen olyasmi, mint a priority line, a kockázat mindig itt van, mert volt már olyan, hogy EU raktárból hirdettek valamit aztán mégis Kínából jött, a koma meg lesett, hogy vámolni valója van, olvastam már ilyen eseteket.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Beni2360
félisten
válasz koma106 #61393 üzenetére
Kb ilyen van nekem csak az egyik szára 80 cm-s és gyárilag vett kb 8 éve usb 2.0-s külső házhoz adták mivel beépített usb apa kimenete van a háznak. És még sosem volt gond vele.
i-tec gyártmány.4
UI: Kérdem én az USB HUB-n keresztűl nem egy idegen tápot csatolsz hozzá? A hubba a boxból jön az áram és te mellé dugsz egy másikat. Ez szerintem ugyan az[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
YxVs
senior tag
válasz Csicsóka #61407 üzenetére
Köszi, így jó lett.
És egyben be is igazolódott a sejtésem. A felezős ext4 rendszeren hálózati lejátszásnál (NFS-en keresztül) akadozott még az 1080p anyagok lejátszása is, 4K-ról nem is beszélve.
Most hogy visszatértem az SD-s CE-re, minden tökéletes megint.
Vajon miért lehet ez? -
cof
veterán
válasz Beni2360 #61403 üzenetére
Ha jó fajta a HUB, nincs közösítve a power rész, csak az USB aljzatoknak ad áramot, tehát hiába dugsz rá a HUB-ra külső áramot, nem viszi el az USB kábel csatlakozásra, ez könnyen ellenőrizhető egy USB Doctor kis kütyüvel.
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
válasz koma106 #61397 üzenetére
Én ezt vettem : egyelőre úton van.
Azért ilyet vettem, hogy még ha bírná is a box adaptere minek menjen keresztül rajta ennyi áram. Van elég usb-s 2A-s töltőfejem meg micro USB kábelem, úgyhogy azon keresztül tudok táplálni mindent amit rá kötök. Több ezret eladott már így gondolom tényleg usb3 és tényleg megy rendesen....
Ha keresgélsz pár usd-ért találsz olyat is aminek saját adaptere van ha nem jön be a micro usb-s töltés.....[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
Ugyan k részben tartozik ide. De a boxomhoz szeretnék micro sdhc kártyát venni kitől érdemes az ali-n kik a megbízható eladók ilyen termék esetén?
-
ztsoft
őstag
Szia!
Nem lehet, hogy még az első Ext4-es kernel-t használod (elsőkként telepítetted)? Mert az nálam sem volt jó. Ezt könnyen lehet ellenőrizni, SSH-n belépve ad ki a következő parancsot, majd a kimenetét másold ide.
mount
Persze, ezt az Ext4-es CE-n kell kiadni. Az átváltást (#61404) Csicsóka leírta.
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
-
blakey
titán
Ha gyorsabb kártyát használsz akkor gyakorlatilag semmi különbség nem lesz.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kenand
veterán
A95x max-hoz nem találok remote.conf-ot Az android alatt sincs a szokásos helyen (system/etc)
Valakinek nincs meg? -
sub71
aktív tag
Sziasztok!
Android alatt Kodi/Netflix néztem egy filmet, leesett a távirányító, valamelyik gomb benyomódott. A film elnémult, azóta a Kodiba belépve az óra alatt ott egy piros pici hangszóró jel, mellette x. Vagyis nincs hang. a távirányítón hiába nyomom a hangerőgombot, vagy a némítót hang az nincs. Csak a Kodit érinti, NAS, HBO GO, stb hang ok. Hol tudom visszaállítani a hangot szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Böngészőből IP alapján: box ipcime:8080 vagy yatse/kore appból, ehhez mennie kell a Kodinak.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok! Öcsém nem használta a Vorke Z6plus lejátszóját így elhoztam. Valaki meg tudná mondani hogy milyen spdif kábel kell hozzá? Link ék nagyon örülnék, illetve a T3 vagy az MX3 a jobb táv hozzá, hogy esetleg más javasolt?
"So say we all"
-
blakey
titán
válasz FingR86 #61424 üzenetére
"Please re-install CoreELEC", ezt kell tenned. lehet, hogy rossz img-t írtál ki.
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
-
kovakovi77
tag
válasz FingR86 #61428 üzenetére
Lehet a kártyád haldoklik. A COREELEC fat particio hibara panaszkodott.
Ez elvileg nem serulhetne meg egy kibe kapcsolástól, mert emlékeim szerint read-olny-ban van csatolva.
Nem hagytad veletlen a kartyat a win-es gépbe és úgy indítottál? Mert akkor lehet a win bootkor csinált egy javítást és szerencsédre bootol.
Minden esetre egy backupot csinálj. -
SunMount3r
nagyúr
Visszatérve erre, most azt az infót kaptam a Webshop-os Topic-ban, hogy az Alin-n a PostNL nem lesz VÁM mentes. Most nem tudom merre/kinek higgyek. Te mennyire vagy biztos abban amit írtál? Még ma kellene megrendelnem akciósan ezt, össz. 54$-ra jönne ki, de csak úgy érné meg, ha tuti VÁM mentes lenne. Vagy más is írhatja, ha tudja mi az igazság.
Köszi!
-
mikrofon
veterán
válasz SunMount3r #61432 üzenetére
Tuti az csak akkor lesz ha a vámmentes határ alatt rendelsz....
Minden más kiskapu és valószínűség kérdése. Csak van aminél kisebb az esély van aminél nagobb az ÁFA-ra + vámkezelési díjra..... -
cof
veterán
válasz SunMount3r #61432 üzenetére
Gondolom 50/20 kupont nem sikerült szerezni, úgy csak 40.58$ lenne, ami pont belefér...
Nem vagyok biztos benne, nekem ami PostNL-el jött csomagom, sosem kérték be még a papírokat sem vámoláshoz.
X96 Max miért nem jó egyébként? Semmi különbség nincs a kettő gép között tudásban, van Spanyol raktárból is 50$ postával a 4/32-es vagy 56$ a 4/64-es. Azt jelzi a szállításnál, hogy nincs tracking, de nehogy azt hidd, ekkora értéket nem fognak tracking nélkül feladni. [link]
X96 MAX
[ Szerkesztve ]
-
zsolt320i
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy media boxot:
1. Filmezésre (HDR, Dts, DD fontos HDMI-n keresztül) , akár NAS-ról, vagy PC-n megosztott vinyóról.
2. Zene hallgatásra (Flac lejátszása fontos)
3. Netezés, youtubozás
Ezt néztem ki, szerintetek jöhet?
https://www.aliexpress.com/item/4000218231701.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.816c2e0ewJYHN1
Ha jól Látom szűken még ez is beleférne:
https://www.aliexpress.com/item/4000291537138.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.42e4490cHWU5Id&algo_pvid=6ae28d5d-41c9-4df2-81b4-7cb5c9029858&algo_expid=6ae28d5d-41c9-4df2-81b4-7cb5c9029858-0&btsid=f8d26c58-df22-40ed-9869-ebf015926e97&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4,searchweb201603_55
Erről tapasztalat?Ha nem jó egyik sem, tudtok ajánlani alternatívát max 25k Huf-ig?
Thx! -
cof
veterán
válasz pinnacle #61437 üzenetére
Ez jó, DDR3-as, Delivered before 12/10, azt jelenti, hogy december 10-ig meg kell, hogy érkezzen "papíron persze".
Ahogy nézem EU raktárakban már nem sok van 5-15 db, szóval hamar kell dönteni, hogy szükség van-e rá.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz zsolt320i #61440 üzenetére
Olyan eszközt nem találsz szerintem Amlogic fronton amin ne kellene mókolni. CE filmlejátszás, zenehallgatás téren most a best, de ugye ott meg nincs böngésző. Amit ajánlottam X96 MAX-ot fentebb, az is jó CE-n. Androidon meg marad a böngészés, bár én inkább x86 fronton gondolkodnék (nincs tapasztalatom az új gépeknél, hogy mennyire gördülékenyen használható rajta az Android rendszer), Windows 10-el tuti a böngészés, igaz ott duplája a bekerülési költség minimum.
-
SunMount3r
nagyúr
-
cof
veterán
válasz SunMount3r #61442 üzenetére
Tegnap épp te beszéltél egy Tracking info nélküli Ali-s vásárlás ellen, hogy túl kockázatos, most meg épp azt hirdeted. Ez így azért elég fura.
Linkelnéd? Szerinted miért spórolna le egy 1500 Ft-os tracking-et háztól-házig, egy 15 ezer Ft-os terméknél? Ő sem hülye, ha úgy adja fel és megérkezik, hidd el lenne aki letagadja, hogy nem kapta meg, és az Ali persze, hogy a vevőnek döntene, mert nincs tracking, box is van és pénzt is visszakapta az ember.
És ez nem most lett linkelve először, a VONTAR store-ból vettek többen is itt, biztos vagyok benne, panasz nem érkezett, hogy nem küldték el és nem kapták meg.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Ok, valszeg félre értettem és csak azt írtad, hogy az a rendelés áfa mentesen is drágább lenne, mint a másik áfá-val. (#61398) CoF
Nézek még valami review-t erről az X96 MAX-ról, mert a normális Android is feltétel. Amúgy most akkor hogy is kell számolni a VÁM+ÁFÁ-t? Van valami link ehhez? Azért kíváncsi lennék mennyi lenne az 54$-ból ha bevámolnák a GT-mini-A esetén. Mert azért csak az lenne a legtutibb.
-
cof
veterán
válasz SunMount3r #61444 üzenetére
A fizetett összeg 27%-a postaköltség is beleszámít ha van, plusz a posta 3500 Ft vámügynöki díja.
-
SunMount3r
nagyúr
Ok, köszi. Azt tudja valaki, hogy a X96 MAX-nál már megoldották, hogy legyen navigációs sáv Android-on? Az összes review kiemeli ezt, hogy nincs benne. De azóta látom volt már rá pár FW frissítés.
-
cof
veterán
válasz SunMount3r #61446 üzenetére
Ezt nem tudom, de navigációs sáv az áruházból is letölthető ezer fajta, de amikor én használtam még android-ot, launcher-t is cseréltem rajta minden probléma nélkül.
-
Beni2360
félisten
Az Alin a PostNL sosem lesz VÁM mentes.
EU P. Line PL: NL-n keresztül az vámmentes.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DRAGON GAMING PC // Ryzen 5 1600 // 16GB DDR4 // SSD+HDD // Gigabyte RADEON RX5700 8GB GAMING OC
- DELL VOSTRO 3900MT/i5 4460/8GB DDR3/GeForce GTX 745 4GB/240GB SSD/250GB HDD
- Gainward RTX 3070 Ti Phoenix
- Dell OptiPlex 780 asztali számítógép
- GAMER PC - GTX 1060 3GB - i5 4590 - 16GB RAM - 256GB SSD - 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest