Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Tudnatok ajanlani egy appot amivel wifin keresztul lehet taviranyitani telefonrol ezt az eszkozt ?
-
Bandus99
őstag
Ha most szeretnek vasarolni valamit, amivel kodit futtatok azon bellul is az online nezheto tartalmakat, illetve pl youtube-rol nemet nyelvu meseket a gyereknek, akkor mit javasolnatok? Nem tervezem tueles nagymeretu tartalmak letolteset es nezeset, nekem elegendo a videomegosztokrol nezheto minoseg. Ar ugyeben valami alacsony, de hasznalhato kategoriat keresek.
-
Bandus99
őstag
Nagyon undok vagyok, ha azt mondom, ilyenkor miert nem irod(jatok) le a megoldast, miert csak annyit, hogy sikerult, vagy hogy mukodik?
Hatha mas is hasonlo problemaba fut bele ?
Persze ez nem csak erre a topikra vonatkozik es foleg nem elsosrban neked szol, csak most jott ki belolem.
-
Bandus99
őstag
válasz
Konyika #6827 üzenetére
Nalam a kodi fagy rendszeresen. Biztos velem van a baj. Lepkedek pl a sharkban keresgelem a neznivalot es egyszercsak megfagy a kodi. Home gombbal ki tudok menni a kezdo oldalra.
Ugyanigy van hogy elinditok egy filmet es az elso percben megall a kep a hang megy tovabb.
Nem minden esetbenm, de bosszantoan surun. Ha mar ezen tuljut es nem all meg az elejen, akkor utana mar nincs gond szepen vegigmegy a film. -
Bandus99
őstag
TVGO eseteben nem a telepitesnel vannak a gondok, hanem mikor hasznalni szeretned.
Nekem ez a tapasztalatom. Kiirta hogy kulso kijelzon nem hajlando es a root miatt is panaszkodott.Elvileg itt van hozza megoldas, de nekem sajnos nem sikerult.
Illetve ha fel is teszem a RootCloak modult ott sincs fogalmam mikent is kellene felvenni vele a TVGO progit. -
Bandus99
őstag
válasz
interstate76 #6406 üzenetére
MXIIIG-vel is kellene ennek mukodnie? Ha igen akkor mit kell tenni hozza ?
-
Bandus99
őstag
Most jutottam el addig hogy próbáljam telepíteni az xposed keretrendszert.
Nem a legfrisebbet választottam hanem a stabil verziót. Sajna az alábbi üzenet fogad félútinAz xposed (meg) nem kompatibilis a 22 verziójú Android SDK-vál vagy a processzor architektúráddal (armeabi-v7a).
Mit lehet tenni? Merjem feltenni a friss meg instabil verziót?
-
Bandus99
őstag
válasz
#79335424 #6247 üzenetére
Sokkal okosabb nem lettem
Idorendben az utolso megoldast ha nezem, akkor ott Lifeforce fele fw-t ajanlottak, ahol minden butykoles nelkul mukodik a TVGO. Sajna ott egy masik eszkoztrol van szo. Lehetseges, hogy a nemreg itt kozzetett erre az eszkozre (MXIII-G ) irodott fw eseteben is igaz ez? De errol nem volt szo sehol.
Ha ez igy lenne, akkor nem kellene az altalad kb egy evvel ezelott emlegetett butykolesekkel veszodni.Valaki aki feltette az fw-t mondana valamit?
-
Bandus99
őstag
MxIIIG-t rá lehet valahogy venni, hogy működjön rajta a TV Go?
-
Bandus99
őstag
válasz
guesswho620 #6218 üzenetére
Lehet mobilnetesek nem fognak örülni neked. Sztem linket tegyél csak ide ne direkt képet.
-
Bandus99
őstag
válasz
Martinitius #6188 üzenetére
Lehet egérrel irányítani
-
Bandus99
őstag
Tudatlan kerdes
MXIIIG kutyum van. A beallitasokban csak azt talaltam, hogy 30 perc utan kuldje el aludni a kutyut. Azt, hogy sose, nem talaltam. Ezek alapjan miutan kikapcsolom a TVt gondolom fel oraval lekapcsolja magat.
Hogy tudnam ezt kivedeni? Torrentre melyik klienst hasznaljatok ezzel a kutyuvel? Izles dolga, vagy van ajanlott kliens? Ha elkezdek torrentezni rajta, elofordulhat hogy a kikapcsolas gondom is megszunne?
Nezzetek el nekem, ha nagyon egyertelmu dologra kerdezek ra, de en meg most ismerkedek ezekkel a kutyukkel. Amire hasznalom eddig, Horizon Go pl arra nagyon tetszik, csak a program vezerlese nehezkes kicsit a taviranyitoval a sima TVhez kepest. -
Bandus99
őstag
válasz
DoItYourself #6107 üzenetére
Csendben megkérdem mi lett volna a helyes magatartás?
Nyit neki egy új topikot és ott belinkeli hogy érdekes konfig? -
Bandus99
őstag
válasz
Bandus99 #5904 üzenetére
Lenne meg kerdesem, bar lehet ennek mashol lenne a helye.
Tehat adott ez az MXIII-G eszkoz, ezt radugom HDMI csatlakozoval egy TVre, ill kabellel adok neki net elerest. Szeretnem idonkent ezt masik tvn is elerni, annelkul, hogy at kellene pakolni az eszkozt masik TVhez. Mivel jarok jobban? Veszek valami HDMI elosztot 1 bemenet 2 kimenetest es HDMI kabellel? kb 10 meter kabellel meglennek, vagy valami ezcast eszkozt hasznaljak erre a celra? Kerdes ezekbol az eszkozokbol is dunat lehet rekeszteni, annyi fele fajta van. Mi az amit meg szabad venni a kinalatbol, ami hasznalhato lenne a celra?
-
Bandus99
őstag
Az elmult idoszak vitai miatt felve kerdezem meg, de kerlek ne kovezzetek meg erte.
Kaptam ertesitot, valoszinuleg megerkezett a regebben innen rendelt MXIII-G. Tudom innen kellet volna rendelni, akkor biztos eredeti, node most mar ez van.
A kerdesem, ha elhoztam a postarol, hogyan tudom ellenorizni, hogy eredeti-e ? Csak szetszedessel es a belsejet lefotozva az alkatreszek szamat felirva lehet ellenorizni?
Tegyuk fel eredeti akkor van esely arra, hogy mukodik megfeleloen, vagy ebben az esetben is szukseges turni a neten valami hasznalhato alternativat, mert ahogy a gyarbol kijon szinte biztos hogy nem mukodik megfeleloen?
Koszonom
-
Bandus99
őstag
Koszonom mindenkinek a segitseget, vegulis ezt rendeltem meg.
Arrol fogalmam sincs ez eredeti-e vagy klon, de most mar mind1 -
Bandus99
őstag
válasz
interstate76 #5675 üzenetére
Szabad kerni egy linket?
-
Bandus99
őstag
Sziasztok
Probalok eligazodni a sok lehetoseg kozt, feltettem ide egy kerdest, de sajnos eleg halott az a topik.
Ti esetleg tudtok ajanlani nekem eszkozt? Vagy megfelelo topikot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Intel core i7 12700k 32GB Z690 félgép
- Gamer PC - i5 10400f, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest