Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Néha figyelgetem, de nem vagyok naprakész. Nincs annyi időm, hogy képben legyek mindenféle kütyüvel, ami egyébként érdekelne, plusz a Kodival, az egyéb érdeklődési körökről, hobbikról nem is beszélve - örülök, ha a családra és a barátokra tudok elég időt szakítani, ők prioritást élveznek!
De amúgy jó, hogy említetted, frissítem a tudástárat!Szerk: Ez itt egész érdekes darab, később jobban megnézem magamnak, plusz olvasok róla review-kat.
(#6886) junkpod Egy csomóan játszan(án)ak androidos mini PC-n és a T820-as sokkal erősebb, mint a Mali 450-es, szóval azért azt nem mondanám, hogy nincs használható előnye. A kérdés tényleg az, hogy ez mikorra realizálódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De amúgy jó, hogy említetted, frissítem a tudástárat!