Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz s_e_n_k_i #5868 üzenetére

Teljesen lényegtelen, hogy ki mit forgalmaz és hogy más bolt mit árul. A francia autók topikjában sem hagynám szó nélkül, ha valaki mindenkit a saját vagy a munkáltatójának a Peugeot szalonjába/szervizébe szeretne beterelni, és itt sem. Én nem mondom, hogy egyet kell érteni ezzel az alapelvvel, azt viszont tartom, hogy nem fogok változtatni rajta és hogy óvodás dolog Lifeforce részéről pár hetente paffogósdit rendezni emiatt. Annyit ér el vele, hogy OFF-olunk. Ha ez a cél, akkor sikeres.

(#5872) Arolotifar Ez megint egy másik téma, ami egyébként terítéken volt már korábban. Szerintem az belefér, hogy egy Kínából rendelt eszköz csak akkor működik, ha custom romot teszel rá, aki onnan rendel, az tisztában kell legyen azzal, hogy mókolnia kell. Ellenben az, hogy egy ismert hazai webshopban olyan ketyeréket kapni, melyeknek az eladó jófejségén múlik a működőképességük, az szerintem abszolút nem pozitív. Ill. lásd az előző példát: Lifeforce jó fej sales-es, örülök neki. Ettől még ne használja reklámozásra a topikot.

(#5873) Somatom Egyetértek: nem kell mindenkinek segíteni, nem kell mártírkodni, pláne nem olyan témában, ami a fórumba tartozik. Ide kell terelni mindenkit, aztán vagy kap segítséget (a legtöbben szerintem kapnak), vagy nem.

• Lifeforce

őstag

válasz s_e_n_k_i #5868 üzenetére

Végre valaki megérti, hogy nincs itthon (de még euban is kevés) alternatíva.
    Én lennék a legboldogabb, ha linkelhetném, hogy a Mediamarkban vedd meg.
    (Az áfacsaló, raktár/bolt nélküli üzleteket hagyjuk, én csak zuggsm-nek hívom őket)

Somatom:
    Nem, mert igazad van, figyelnem kéne rá.
    Csak néha én is besokallok, és van amikor elkerülhetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák