Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
s_e_n_k_i
üzenetére
Teljesen lényegtelen, hogy ki mit forgalmaz és hogy más bolt mit árul. A francia autók topikjában sem hagynám szó nélkül, ha valaki mindenkit a saját vagy a munkáltatójának a Peugeot szalonjába/szervizébe szeretne beterelni, és itt sem. Én nem mondom, hogy egyet kell érteni ezzel az alapelvvel, azt viszont tartom, hogy nem fogok változtatni rajta és hogy óvodás dolog Lifeforce részéről pár hetente paffogósdit rendezni emiatt. Annyit ér el vele, hogy OFF-olunk. Ha ez a cél, akkor sikeres.
(#5872) Arolotifar Ez megint egy másik téma, ami egyébként terítéken volt már korábban. Szerintem az belefér, hogy egy Kínából rendelt eszköz csak akkor működik, ha custom romot teszel rá, aki onnan rendel, az tisztában kell legyen azzal, hogy mókolnia kell. Ellenben az, hogy egy ismert hazai webshopban olyan ketyeréket kapni, melyeknek az eladó jófejségén múlik a működőképességük, az szerintem abszolút nem pozitív. Ill. lásd az előző példát: Lifeforce jó fej sales-es, örülök neki. Ettől még ne használja reklámozásra a topikot.
(#5873) Somatom Egyetértek: nem kell mindenkinek segíteni, nem kell mártírkodni, pláne nem olyan témában, ami a fórumba tartozik. Ide kell terelni mindenkit, aztán vagy kap segítséget (a legtöbben szerintem kapnak), vagy nem.
-
Lifeforce
őstag
válasz
s_e_n_k_i
üzenetére
Végre valaki megérti, hogy nincs itthon (de még euban is kevés) alternatíva.
Én lennék a legboldogabb, ha linkelhetném, hogy a Mediamarkban vedd meg.
(Az áfacsaló, raktár/bolt nélküli üzleteket hagyjuk, én csak zuggsm-nek hívom őket)Somatom:
Nem, mert igazad van, figyelnem kéne rá.
Csak néha én is besokallok, és van amikor elkerülhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest