Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
herdsman12 #1463 üzenetére
Én is használok bill+egeret. Nekem egy Hama valami izém van.
Időnként teljesen jól működik, de van, amikor rátör a rosszkedv, és olyankor 5 centiről sem működik rendesen. Természetesen főleg az egéren lehet érszrevenni, mert van, amikor képtelenség arrébbzavarni a képernőn az egérkurzort.
Ez szerintem nem a billentyűzet, vagy az egér problémája, én inkább azt gyanítom, hogy a droid (vagy inkább a kínaiak) USB kezelése lehet olyan, ami miatt nem stabil a kapcsolat. Nemtudom, ez csak feltételezés, nem jártam utána. De annyi biztos, hogy nem a vezetéknélküli billentyűzet hatótávján múlik a dolog, mert amikor nem akar menni, akkor az ágy végéből is ugyanolyan vacak, mintha mellette állok.
Amúgy Bluetoth egérrel milyen lenne? Nézegetem a rapoo touchpaddal egybeépített izéjét, és ha a bluetooth sokkal stabilabb lenne, mint a normál 2.4Ghz-es wireless USB, akkor lehet, rászánnám a pénzt. De csak azért, hogy kipróbáljam, nem jön be, és visszavigyem, azért nem veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest