- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Én még mindig nyomom meg még egy jópárna a magyarok közül!
A legutóbbi kiadásba nem SF pályák voltak az újak hanem! Mindkettő jó ami megjelent! Nevük: Dusk és Border. Elöbbi egy VIP kimemekítős míg a másik egy nagy nyílt terület sok camp hellyel és az assaultnak ki kell vinnei egy táskát!
Amúgy most fog júliusban megjelenni a 2.7!! HooaH!!! -
(ÉN)közPONT
őstag
Detto ...kifagyi volt a javából ...restart utána meg a baszakodás a jackettel PFFFF a 2.5 már türhető volt , itt a 2.6 nál valamiért nálam 100 as pingtől vagyok felfelé
nekérdezd miért lehet ,hogy csak a T-com szarakszik ...passz
1 szónak is 100 a vége egy próbát megér a legroszabb az lesz MAX ,hogy uninstall lessz a vége. -
(ÉN)közPONT
őstag
Szeva
SZvSZ:
Alt + Tab nálam egy 2.5/2.6 nál csak várni kell egy ''kicsit'' ...eheh addig vagy lelőnek vagy kib...nak a szerverről szóval über főleg ha az antihacker épp dünnyőg vmit. 2: olyan nagy változás nincs a játékban csak pályák ..azok között van jó és vannak gyengécske pályák ...
egy próbát talán megér
üdv -
róland
veterán
Szerintem stratégiai látásmód fejlesztésre teljesen más programot kell használni. Inkább valamelyik RTS (Real Time Strategy) program jöhet szóba, nem egy FPS (First Person Shooter).
Szóval inkább SimCity, Civilization, Spellforce szerű játékok.
Vagy egy igazán jó ősrégi játék, a SAKK. Ott azért már van bőven stratégiai kérdés a játék során, bár van benne taktikai elem is. -
róland
veterán
Sajnos a programmal stratégiát nem lehet gyakorolni, csak taktikai lehetőségei vannak.
Startégia akkor lenne, ha mondjuk egy több csatás összevont pályán kellene végigmeni és főparancsnokként seregeket irányíthatnál, gyakorolva, hogy hol kell nagyobb erőt koncentrálni, ehhez hol lehet csökkenteni az erőket. Stb, stb. -
e-biza
őstag
nekem az új 2.4 sokkal többször fagy le (general protection error). sajnos még nem ismerem a pályákat, elég lamasan mozgok rajtuk
a gépigény hogy kisebblenne, nem tudom de az új pályák sem szebbek szerintem. leglaábbis high detailon, lehet ultra highra kéne rakni de azért ahhoz gyenge a gépem.
-
aurum
senior tag
/*
SF-ek között a Hospitalt és a Csart preferálom személy szerint, főleg, h az első igazi honor-factory.
*/
ja 2..3 het alatt +25 honor a hospital-onimho az az egyik legjobb palya de kell ala masina rendesen. kar hogy a 2.2.1-ben kivettek az rpg-t de cserebe az rpk brutal lett.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Windows 10
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest