- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
evko
aktív tag
válasz
Bernardo20 #44 üzenetére
Nekem sajna csak jövő héten lesz pénzem.
Így lehet, hogy lemaradok az üzletről.
Majd holnap írj, hogy elvitték-e. -
evko
aktív tag
válasz
Bernardo20 #42 üzenetére
És ha csak a proci magában érdekel?
17K-ért odaadod csak a procct?
EvKO -
Bernardo20
őstag
Egy Igloo 2450Pro..magában elég hangos,de viszont van hozzá egy poti is,
alapból 35dB de igy kb 23-24dB 2800frodulatra van állitva és igy 40- 45fok körül tartja a procit.
a procit elvileg lehet húzni,mert engedi állitani a szorzót is meg az fb-t is,de a lapom biosát kéne frissiten, hogy tudjam húzni..tehát elvileg lehet, én még nem nagyon tudtam..
ha megfelel, a jövő hét jó nekem. -
evko
aktív tag
válasz
Bernardo20 #39 üzenetére
Szia!
Húzható a procc?
Milyen a hűtő? Nekem csendes hűtő kellene, olyan 20-21dB körüli..
Lehet, hogy érdekel a dolog, viszont pénzem csak jövő héten lesz, ha nem sürgős...
A hűtőt írd meg léci pontosan, hogy milyen.
Kösz -
Bhoeurh
tag
válasz
danteshell #33 üzenetére
Már van rá egy vevőm 7k-ért, 8k-ért a tied lehet, főleg ha holnap (csüt) elviszed.
-
evko
aktív tag
Köszönöm mindenkinek az ajánlatokat, alaplap egyenlőre nem érdekel, mert van egy új alaplapom, vagyis nekem új, ami most üzemel.
Ez egy Abit NF7-s v2.0 és nem 8K-ért sinkerült megvennem, hanem 7.5K-ért.
Tehát az árából is látszik, hogy nem fullos...
Hátlap sajna nincs hozzá, USB kivezetés + IDE kábelek + telepítő + FDD kábel (mind csomagolt) van hozzá, csak a hátlapot hiányolom. De szerintem 7.5 K-t megért, főleg, hogy működik, semmi baja.
Egyébként néhány napja gondolkodtam azon, hogy veszek egy garisat 11K körül valakitől, de ez már le volt beszélve.
Szerintem 11-12K-t vadi új megér!
Nagyon jó kis alaplap!
Most procct keresek( bár most van benne, csak ez gyakorlatilag nem az enyém).
Olyan 2500-as Bartontól felfelé gondolkodok,és úgy néz ki, hogy csak jövő héten lesz pénzem. Legalább is remélem lesz.
EvKO -
barbikenje
aktív tag
Én meg hiába keresek xp procit nem néztek felém... Vagy CSAK lappal adnád a procid?
-
n0_gAboR
őstag
Bővebben: link
NF7 rev2 (doboz, minden tartozék (hátlap is) + 2600+ athlon linken olvasd el h mennyire tuningolhato.
8+15 ez igy osszesen 23K, ha erdekel irj mailt vagy a topicomba
[Szerkesztve] -
Gabi[mf]
aktív tag
?
[Szerkesztve] -
evko
aktív tag
UP!
Barton 2500-tól fölfelé keresek procct!
Ajánlatok? -
evko
aktív tag
-
evko
aktív tag
Még mindig várom az ajánlatokat.
Úgy néz ki, hogy fullos NF7 v2.0 alaplapot találtam 8K-ért.
Este írok, addig írjatok!
EvKO -
Bhoeurh
tag
Nekem van egy 2500+ Bartonom meg egy ASUS A7V8X-MX SE integrált VGA-s alaplapom. Én olyan 23-ra gondoltam a kettőért, neked mennyit érne meg?
Külön-külön is eladó, ha nagyon ragaszkodsz az Abithoz. -
tts
addikt
nekem akkor is csak NF7 van - mondjuk én rühellem a SATA-t
gondolom ezt olvastad a Sempron klubban:
''Ez egy nagyon erdekes proci. A Sempronok kozul a legnagyobb, de igazabol mondhatjuk ra, hogy ez egy Barton, hisz semmiben nem ter el attol, mert itt megvan az 512K cache (ez az egyetlen ilyen Sempron). Egyedul annyi a difi, hogy ilyen orajelu Barci nincsen, de a 2600+ es 2800+ koze esik pont, tehat mondhatnank ra, hogy 2700+. De amugy rohejes ez a szamozas, mert a 2400+ XP is ekkora orajelen megy, persze kisebb cahe (alig szamit), es kisebb FSBvel (ez sem annyival kevesebb).
Amugy tuning szempontjabol sztem nem vmi jo proci, nem lehet vele magas FSBt elerni vele.
Uff, ez a velemenyem.''
valsz. ha veszed mindegy melyiket, de cserélni én biztos nem cserélném el Sempronra - semmi értelme nem lenne -
tts
addikt
mennyire komoly a dolog?
az említett NF7-ben egy 2500+ Barton van, ami 3200+ egyetlen kattintásra visz - de 218 FSB-n hiba nélkülüzemel alap feszen - de nálam a max az volt, hogy 245 FSB-n még felállt a win és 5-10 perc játokot is kibírt
kipróbált, tökéletes, hibátlan konfig - nem szándékom tőle szabadulni, de egy 25 k-ért megválnék tőle
ha kell van hozzá táp(Antec 400 W) és ház(Castek 1016), a RAM-ot nem szívesen adnám el -
evko
aktív tag
Senkinek semmi?
Egy jó AMD proccnak is örülnék!
Pl 3000-es Sempronnak.
Proccra 16K-m van!
EvKO -
tts
addikt
semmi gond - előfordul velem is
én azért tartom rendkívül jónak, mert amit írtam az saját tapasztalat - főleg annak fényében, hogy előtte egy Biostart vettem - egy hétig bírta - elhalálozott - ő helyette kaptam gariba az NF-7-et - 1év 5 hónapja megy kérdés nélkül
bocs a topic nyitótól - legyen ez egy up neki -
evko
aktív tag
UP!
-
evko
aktív tag
Ez a lap egyáltalán nem kényes, nekem is ilyen volt, de csak NF7, és semmi bajom nem volt vele.
Bármilyen ramot tettem bele, elment vele, bármilyen hardvert tettem bele, semmivel nem akadt.
Tehát továbbra is érdekel az NF7-s v2.0 + valamilyen procc!
EvKO -
Gabi[mf]
aktív tag
az abitok épp az hogy a legjobbak mert nem hal be semmitől, az enyém egyedül a hynix ramot nem szereti( amit sajnálok is) de ezek nagyon stabilok nem úgy mint egy asrock vagy ecs ami semmire sem jó, ezeket legalább lehet tuningolni rendesen, mert mindent be tudsz állítani -
evko
aktív tag
UP!
Este válaszolgatok!
Jól alakulgatnak a dolgok!
Egy SATA-s lap lenne a legjobb.
pl.: NF7-s v2.0
EvKO
Külön lap + külön procc is érdekel!!! -
Gabi[mf]
aktív tag
nekem van nf7-s v2.0, és nagyon jól műxik, de van baja: ill. én is úg vetten h xar, de aztán kiderült h nem, mert csak kontakt hibás, tehát a nyákon vmelyik száll meg lehet törve, és erre annyi a gyógymód,(mint ahogy nekem is van most) hogy kialátéteztem az alaplai lefogató csavarokat úgy, hogy egy kicsit homorú legyen a lap és máris működik minden, az aláírásomban is látod a konfigom és most is erről írok, + még van egy változtatás, mégpedig az északi híd hűtője ki van cserélve passzívra, és így kb a szobahőmérsékletet 5-6 fokkal haladja meg, most is 215ön van az fsb, és emelett 31 fokos csak.......
mennyit adnál érte vagy érdekel-e? jó ár esetén adom csak el, megvan mindene: doboz hátlap, kivezetések, cd..... -
Cs_Laci
senior tag
Az egy bartonnal 25K, ha mákod van, csak akkor 23K
Ha még Seriellel is van, az még 2K
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
Chaintech Zenith 7NJS, SATA, 5.1 + SPDIF, OEM, ÚJ, hátlap nincs, de egy IDE + Floppy kábelt adok mellé. + 2 hét gari.
(Egyik legstabilabb Nforce2 Ultra 400-as Tuninglap)
Bővebben: link
Jah, egy nagy előnyét lehagytam7.5K
[Szerkesztve] -
evko
aktív tag
UP!
-
evko
aktív tag
Nf7-S valakinek esetleg?
Azt elfelejtettem írni, hogy jó lenne SATA-s alaplap.
Várom az ajánlatokat, este leszek, most csak pepillantottam.
EvKO -
Rocc0
csendes tag
nf7 rev 2 bontatlan zacsis jövö héten tudnám odaadni doboz nélkül hátlappal 8k
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Keresek AMD alaplapot + procit normális áron.
Amire gondoltam.
Pl. Nf7-s + Barton 2500 20-22 ezer körül.
Valami hasonló érdekel, esetleg hűtővel is.
Csak alaplap vagy csak processzor is érdekel, kb. jövő héten kellene a cucc.
Alaplap N-Force -os kellene, prociból pedig húzzuk meg az alsó határt XP 2400-nál.
Esetleg 754-es proci + lap is érdekel, de olyan 25K-m van a lapra+procira együtt....
Olyan lap nem érdekel, amelyiknek van valami hibája, ill, olyan proci sem, ami valamennyire le van sarkazva, vagy parányi részek le vannak pattanva róla.
Tehát egy normális lap+proci kellene (lap tartozékokkal!) normális (vagy kicsit olcsó) áron!
Kérem az ajánlatokat!
Válaszolok, de lehet, hogy csak este leszek legközelebb!
EvKO
Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest