Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azért ne védjük már az nV -t...
a 680 -as ref sem volt épp az a csendes, "zen" szerető embereknek való kártya...Crysis 3 alatt behallatszott a fejhallgatóba a játék mellett

(és mindezek mellett szépen izzott is alig ak ritikus határérték alatt...
azon is sült volna a rántotta...
... és még jó, hogy a szomszéd nem jött fel bézbózütővel...) -
válasz
SzlobiG
üzenetére
valami ilyesmi lenne an ormális hozzáállás...
csak sajnos itt vannak a szemellenzősök, akikt szétflamelik a fél PH-t, amikor végrte sikerült 100 számukra hátrányos teszt után végre kukázni 1-et, ami nekik kedvez. És onnantól sajnos nincs megállás.
100 teszt hazudik, az az 1, az a szentírás... -
válasz
ricshard444
üzenetére
elég érdekes eredmény... a realitáshoz nem sok köze van szvsz
-
válasz
SzlobiG
üzenetére
Önigazolgatások és idegbetegeskedés helyett mi lenne ha végre ezek az emberek kipróbálnák mind2 oldalt, és amelyik jobb az marad, a csúcskártyákat relatíve hamar el leeht úgyis adni aprón... minimális bukó (ha egyáltalán) lenne... és nem menne ez az önigazoló bullshit.
már már beteges ahogy fanboyok kutatják a netet 1-1 olyan tesztért ami alátámasztja az igazukat (még akkor is ha 100 teszt ellentmond, akkor is az az 1 az "igazi".Bullsh*t
-
ébredj fel neo, vedd be végre azt a kapszulát és olvasd át a saját HSZ -eidet.
ha valamiben jobb a radeon?! kit érdekel... neked minden elenyésző, mérhetetlen, marketingduma és társai.
DE!
ha az nv jobb valamiben, azt akkorára fújod h. csóri marslakók is látják...
lovagolsz pár W-on, ami tényleg elenyésző, és ismeretek híján feltveésekre alapozol.
(lsd 290x cf hőfok teóriáid).
Hogy is mondtad?! jah igen, meg is van,
a viselkedésed ideálisan magába foglalja a fanboy -ok tökéletes ismertetőjeleit. -
válasz
KAMELOT
üzenetére
Nekem itt van (még ma estig) a 7970 GHz és nincs ilyen gond. 10% feletti OC-nál kezdődtek a gondok... de az OC, alapon járatva semmi ilyet nem tapasztaltam.
Ezelőtt 680-am volt, imádtam (ráadásul REF).
Istentelen hangos volt, (fejhallgatóval játszom és behallatszott nem is kicsit...).
Kicsit félve cseréltem a Radeonra... nem bántam meg.
-
hogy tudsz ennyire szemellenzősen viselkedni?!
amit érvelésnek próbálsz beállítani, az oltári nagy bullshit.
mindent, amiben jobb a radeon elbagatelizálsz.
önámítás amit csinálsz, és mások átverése... semmi több.
nem érdekel a helyesírás, nem érdekel a pár 10k eltérés, nem érdekel, hogy a 290x elpicsázza minden valamire való játékban a 780-at...
téged semmi sem érdekel, csak hajtod a magdét. olyan vagy mint a szemellenzős lovak a fogatban, csak maguk elé látnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)