Hirdetés
- IFA 2025: A világ legkönnyebb 16"-es notebookját alkotta meg az Acer
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Laja333 #9293 üzenetére
LOL, szórakoztató ez a topic. Esetleg vedd le a piros szemüveget, és próbáld úgy nézni a dolgokat, sokat segítene...
Szeretném, ha még sokáig "szivatna" az nV, pl. a játékok megjelenésére időzített driverpolitikával, satöbbi. Volt AMD-m, azt éreztem szívatásnak (nyilván mindenki a saját hibája miatt számol be szívásokról a Catalyst topicban, aki panaszkodik). Amíg van alternatíva, nem kérek belőle. Ami az árakat illeti: az Intelnek gyakorlatilag nincs konkurenciája a desktop procik felső kategóriájában, mégis 100 éve 1000 dollárról indul a legdrágább procijuk (nem mellesleg az első kétmagos AMD csúcsprocik is annyiról indultak: gyorsan eltanulták az Intel árazását...Szerethető cég, jah.).
-
cyberkind
félisten
válasz
Laja333 #9293 üzenetére
Engem mondjuk az hogy bedobom a kártyát és megy még az a szaros 22 éves Doom 1 is, na ezt nem sikerült elérnem anno a 6990-nel, de amúgy jó kártya volt, csak nem volt használható sok játékban amit szerettem.
Nekem teljesítmény kell minden szórakozás nélkül, nos ez nem illik az Amd-re, de csak elég megnézni hogy a gyenge Fury X-nek milyen az ára, már azt se lehet mondani hogy ár/teljesítményben ász, a procikról nem tudok nyilatkozni, csak Intel-t hajtottam és maradok is ott, onnan is abszolút teljesítmény kell.(#9294) -Solt-
Ennél nem sokkal többe, bár ki tudja, amennyit nem szégyellnek kérni, de ez lesz ha így haladnak, a prociknál már megvan.
Drukkolnék én, de a tökölést még jobban utálom, és itt az megy, semmi más, várnak a csodára, ami nincs, a 970-est úgy viszik mint a cukrot még a vram hiba ellenére is.
Persze hogy jót tesz a DX12, aminek már jóval korábban kellett volna jönnie, de ez van, és még mindig nem jön, és én is meg sokan mások nem a jövőben akarunk játszani szépen és jól a Fury X-el dx12-ben, hanem most.Persze hogy konzolos is vagyok, eszméletlen címek vannak csak oda, még jó hogy kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Steam Deck
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest