- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Mostmég nem lehet eltérni.

A tuningot meg ne vegyük bele, most DX11-ben oké, de azt senki nem látja előre, DX12-ben mit fognak tudni.
Oké, nem kell félni a zörgő/visító pumpától, cserébe ugyanúgy zörgő visítóvá válhat a venti. Aki így áll hozzá, játék helyett inkább menjen orvoshoz.(#7384) mcwolf79: Már ne is haragudj, de nekem saját véleményem van.
Néha egyetértek Abu-val, néha meg nem.
2 év eltelt mióta? A Mantle teljes mértékben beváltotta a reményeket, ezt saját szememmel tapasztaltam meg. A Keplert szépen lenyomta a GCN, manapság a 7970 is gyorsabb a GTX680-nál, a Hawaii is lenyomta az olcsóbb 780-akat, a Titánnal volt egy szinten feleannyiért.
A fogyasztásnál pedig végképp ne zavarjon, hogy 40%-al jobb lett a sebesség/fogyasztás arány a korábbi kártyáikhoz képest [link].A Fury számomra semmi pofáraesést nem hozott, pont azt tudja, amire számítottam.
A DX12 majd elválik, mit fog hozni. Te már a vízhűtésnél is megjósoltad a "léggel hűthetetlen wattokat", van egy sejtésem, hogy a DX12-ről is hasonlóan megalapozott lehet a véleményed.

Szerintem aki a mai játékokhoz vesz ilyen erős VGA-t, az meg is érdemli, hogy minél jobban megkopasszák a pénztárcáját. Úgyhogy én itt be is fejeztem ezt a parttalan vitát.A személyeskedést kérlek tartsd meg magadnak (ez már megy a modiknak, mert a szép szó úgy látom nem segít).
(#7386) players111: Ha az SDK példaprogramjában kitesztelték, az mióta varázsgömb? Unalmas már ez a duma.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Néha egyetértek Abu-val, néha meg nem.