- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Itt a szomszéd Fury-s topickba folyamatosan ezt kapom...ha FHD-ban levert volna minden karit és magasabb felbontáson elfogyott volna a kari akkor dögöljön meg az összes 4k-s felhasználó?
(B)Szaby59(/B) : Azért venném,hogy 2 évig megint ellegyek FHD-ban (és 11 hónapja spórolok rá) a lehető legjobb áron kapjam a legnagyobb teljesítményt.Ezt szegről végről megkaptam a mostani karimtól,de a Fury-t nem érzem akkora durrnak,hogy azt vegyem,főleg hogy a fenti volt vagy 150-be a hűtéssel együtt.180-190-ben nem lenne semmi gondom ezzel a karival.
Különben teljesen lényegtelen...200+-os kategóriában lett volna kereslet egy ilyen kártyára.Kérdem én megkapta ezt a világ?Igen és 980ti-nek hívják és pont.
Hozzáteszem én is inkább várakozó álláspontra álltam és valós DX12-es tesztekre várók,valós DX12-es oprendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- VR topik
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix RX6600XT Gaming OC
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- EVGA GeForce RTX 3060 XC BLACK GAMING, 12G-P5-3655-KR, 12GB GDDR6, Dual-Fan
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GAINWARD GeForce RTX 2060 SUPER GHOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest