Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
#85552128 #6571 üzenetére
Persze tudom, hogy kell a marketing rizsa. Meg hogy valakit meg lehet ilyen szöveggel hülyíteni.
De a linkelt tesz is mutatja, hogy kb. egál az arány a GTX980-nal összehasonlítva (a Ti-t inkább nem is említem). Ezzel sztem csak magukat blamálják, mert ezen a szinten amihez a 980 is elvérzik ott a 390X is kevés. Értsd. ahol a 980 22 fps-e kevés, ott a 390x 25 fps-e sem váltja meg a világot.Vagy úgy gondolják lesz 1-2 balek, akit ezzel meg tudnak etetni? Mint anno/manapság adnak ki (mindkét cég) harmatgyenge GPU-kat indokolatlan VRAM mennyiséggel.
Emlékszem egy volt kollegámat egyszerűen nem tudtam meggyőzni, hogy a VGA-ja gyenge xy játékhoz. Csak azt hajtogatta, hogy "hádde 512-es"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest