- Gaming notebook topik
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hővezető paszták
- OLED TV topic
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
AMD-nél is lehet olyat venni. Leginkább a Sapphire Vapor-X 290-ek, nagyon príma darabok, halkak, hűvösek gyárilag, remek minőségű cuccokból összerakva. Csaképpen nekem nem érte volna meg 94K helyett 130K-ért. Így inkább beáldoztam 5% sebességet. Biztos nagyon rosszul jártam, kőkemény 5% kompromisszummal.

(#6120) Szaby59: Véletlen se zavarjon, hogy a 290X-ek a jobban sikerült csipek. Nem véletlen van azonos TDP besorolása, mikor azon +50Mhz és +256shader van és a hozzá tartozó textúrázók is....
Semmi kivetnivalót nem látok abban, miért ne lehetne a gyári érték alatt hajtani egy kártyát 5%-al.
Nem értem, mit olyan nehéz felfogni ezen. Ezt a gyengébb hűtésű típust kaptam meg igen jó áron, így nekem megérte.
De leírom mégegyszer: KAPNI OLYAN TÍPUST NORMÁL 290 ÁRON, AMIT NEM KELL ALULFESZELNI A HALK MŰKÖDÉSHEZ. Remélem így nagy betűkkel eljut a tudatodig.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GTA V
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- AliExpress tapasztalatok
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem értem, mit olyan nehéz felfogni ezen. Ezt a gyengébb hűtésű típust kaptam meg igen jó áron, így nekem megérte.