Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
üzenetére
Nem volt jobb az NV.
Mindkettő jó volt sőt árakat tekintve az AMD szerintem jobb is ezért lett nálam is 5850-7870-7970 vga véve, igaz használtan.
A legnagyobb baj inkább hogy a pár AMD fan mindig sokkal-sokkal jobb akart lenni. Mintha telhetetlenek lennének, és szajkózzák hogy de majd mennyivel jobbak lesznek. Csak nem értem minek. A jelenbe is jók de ők mindig csak a jövővel foglalkoznak miközben a PC egy nagyon gyorsan avuló ágazat.
Ez engem kurvára idegesít.
Most is jó kártyájuk van és árakat tekintve versenyképesek. Természetes hogy a jóval később kijövő NV-k vannak a csúcson, de mindig az van aki utoljára lép. (az már rossz ha nem)
De itt a fok AMD párti a már nagyon unott részben hitelét vesztett kijelentéssel jön hogy majd jobb lesz meg a technika csoda+ hasonlók.
Semmi szükség rá, adott VGA-juk nagyon is jó ahova be van pozicionálva.
Az hogy a trón nem az övék meg ideiglenes. Természetes hogy aki utoljára lépett az van előnyben a már régen kint lévőkkel szemben.De még így is jók, a 750-eknem csak a fogyasztása remek, teljesítményben felveszi a versenyt vele a 7870-270(X). A GTX 960 128 bittel, nekem nem kéne, inkább a megint csak a másik oldalról az ellenfele. A 970 igen jó de mégsem olyan olcsó még most sem pedig a baki után mehetett volna lejjebb is az ára, de itt már el kel gondolkozni melyik oldalt éri meg mert nem rossz így sem de a 290x megint csak ott van a képben és olcsóbb áron.
A 980 meg a TX ugye a csúcs ezen nincs mit beszélni, akinek ez kel kifizeti, ez most az ő előnyük.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- ZOTAC Twin Edge RTX 4060 Ti 8GB OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest