- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ember leírod hogy meggyilkolja a minimum számokat ez egy végletes kijelentés és nem igaz.... Erre nekem aki Nvidia kártyát használ és 10+ éve streamel bólogatnom kellene? Igen igazad van, miközben nem ezt tapasztalom, látom és tudom?
Itt van egy másik videó ami feketén fehéren leírja mi a gáz, ezt ignorálod? [link]Én nem másolok senkit ,saját véleményem van ami mindíg is konzisztens volt, szerintem soha nem azonosítottak másnak, mint ami vagyok,( Nvidia troll, lásd alattad)
Veled szemben akit tavaly kitiltottak az AMD topikból most meg az ellenkezője lettél, az Nvidiába állsz bele folyamatosan.
Miért akarod közben bebizonyítani hogy a másik szar? Nem,nem szar. .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Új, garanciás videokártyák- Áfás számlával
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Magyar bolti GARIS!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 24 Ciklus - 100% akkumulátor- HUN
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest