Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Alogonomus #48261 üzenetére
Jó de ez nem újdonság, eddig is kb a többség azért drukkol az AMD-nek, hogy aztán Nvidiat vegyen olcsóbban.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Alogonomus #48261 üzenetére
Ez a te elképzelésed hacsak nem tudsz vmi érdemi bizonyítékot mutatni ami igazolja, hogy az NV kifejezetten az RDNA3-as kártyák miatt jött ki a Superekkel.
Nekem is van egy elméletem: az RTX4000-esek rosszul fogytak, mert drágák voltak a teljesítményükhöz képest és mert infláció (emberek inkább kajára költöttek) volt és mert az RTX3000-esek is elég jók voltak szinte mindenre.
És ez nem jelenti azt, hogy az AMD-hoz tódultak volna a vevők, mert akkor ennek lett volna nyoma a piaci részesedési adatokban. Egyszerűen az emberek elhalasztották a vásárlást.
A 4070 Ti->Super és a 4080->Super kijövetele között egy év telt el, ha az RDNA3 miatt kellett volna Superesíteni akkor nem várnak egy évet. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti O12G 2026.10.24-ig alza garis.
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest