- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Továbbra is csak az elméleti bullshit és a nagy víziók amiket hajtasz folyamatosan.
Én ahogy látom az írásaidból úgy tűnik hozzáértő vagy, de eddig amiket leírtál (hogy most jaj de rossz lesz a PC-nek, és legfőkébb az NV-nek) eddig köszönőviszonyban sincs a valósággal.
Én legalábbis mint PC-gamer nem tapsztaltam, hogy annyira hátrányban lennék, mert PC-m és legfőképp NV VGA-m van.
Lehet itt jósolni az üveggömbből [moderálva], de eddig a valóság mást mutat.Ne személyeskedj!
[ Módosította: Qru ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS PRIME GeForce RTX 5080 O16G
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AERO OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 3070 Phantom 8GB GDDR6 Videokártya!
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest