- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Micro Four Thirds
- ASRock lapok általában
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
Biztos van egy ilyen casual réteg, de sztem ez kb. annyira fals és régi sztereotípia, mint a PC= állandó setup-olás.
A másik dolog meg: hány éve is temetik a PC-s játékipart??? Sztem legalább 10 éve ez a marhaság megy ,és mégis : a PC-s játékipar köszöni szépen jól elvan.
Most ,hogy a prevgen konzolok nagyon nem az elvárt szintet hozzák sztem sokan csalódottak. 1-2 éve még mindenki "default" FullHD-ről és 60 fps-ről beszélt konzolon . És mi lett belőle? Jobbára 30 fps (ha meg van egyáltalán), és a FullHD is csak maximum felskálázva van meg. AAA exklúzív szinte alig van, a multiplatform játékok meg (legkésőbb 1-2 patch után) ketyegnek szépen PC-n is. Persze nem 3-4 éves gépekkel kell vacakolni, és akkor elkerülhető a felesleges sírás. Most egy konzol és egy FullHD TV árából ésszerűen össze lehet állítani egy PC-t ,amin legfeljebb kisebb kompromisszumokkal (pl. nem csutkára tolt élsimítással) VALÓS FullHD-ban lehet élvezni a játékélményt ,és valszeg a framerate is magasabb lesz mint konzolon.
Lehet jönni most a konzoltechno bullshit-tel, de ebből SAJNOS nem sok mindent láttunk, ami igazán álleejtős lenne. Hiába a "hipermodern" API, ha semmi nem használja ki. Mire be fognak ezek érni, valszeg maguk a konzolok fognak elgyengülni az átlag gamer PC-hez képest. Amíg nincs egy prevgen Uncharted, God of War vagy egyéb AAA cím , addig ez csak porhintés.
-
Bingisz
addikt
Inkább csak olvasgatok a témában, de szerintem az AMD hamarabb fog eltűnni, mint a napi ~8-9 millió steam user.
-
TTomax
félisten
Azért kedves Abu mert a valóság az,hogy szinte minden játék day0 patch-el indít,azért mert olyan alapvető dolgok nem működnek mint pl a 120Hz támogatása full screenben, az általad nagyra becsült (CiV BE).És akkor jött a körbemutogatás ugye,vártuk a drivert mint a messiást csak tudjunk játszani.A BF4 hogyan is lett kiadva?Kb alfa állapotban,szerintem kár is sorolnom aki játszik a friss címekkel az mind tudja miről beszélek..
De majd most!Most aztán lesz low level api,és minden menni fog mint a karikacsapás... na ez az amit nekem már nagyon nehéz elhinnem..Az meg már csak hab a tortán hogy a még itt meg is próbálják magyarázni,hogy a friss driver rossz dolog,sőt nem is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged