Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
keIdor #46888 üzenetére
igen ez a probléma, még inkább a használt piacra terelik azt, aki nem fél ettől ( nekem a 3080 karim is bányászott annál akitől vettem, el is mondta korrekten, tudtam milyen körülmények között volt ( klímatizált, tiszta rendezett környezet, dobozában bent a számla) tökéletesen működik 1 éve.nem mindegy honnan veszi az ember.)
De már többször leírtam én is itt, épp a héten is itt : [link]
hogy ezzel az AMD is nagyon jól járt hogy elcsúsztatta Nvidia a számozást . Két cég ezzel "megoldotta" a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Parfüm topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASUS GeForce GTX 1070 Ti 8GB GDDR5 256bit
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest