- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Egér probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
huskydog17 #46844 üzenetére
"Sőt szerintem számítógépet se használj, mert bármilyen fájlt meg lehet fertőzni."
Remélem megvan a különbség, amikor valaki megbízható forrásból származó DLL fájlokat használ szemben az innen/onnan letöltött, vagy moddolt forrásokról."Én azt hittem eladásokból él, de akkor lehet tévedtem."
Óriásit. A kiadó él az eladásokból, a fejlesztő pedig a fejlesztésből."Az upscaling nem zárja ki a jó képminőséget ahogy te írod."
Kinek mi a jó képminőség ugyebár. Nekem a 1440P monitoromon a natív 1440P. Próbáltam az FSR2 és DLSS2-t is, egyik sem győzött meg."A gyakorlat az ellenkezőjét mutatja."
Látványosan nem sikerült érvet is raknod az állításod mellé...."játékokban brand cég logó van a stáblista végén, ahol több logó is van? A többi nem zavar?"
Nem is értem, hogyan jutottál ilyen marhaságra, mint végkövetkeztetés.Nem az a kérdés, engem mi zavar, hanem az, hogy a különböző jogi megkötések esetlegesen mit lehetetleníthetnek el.
"A nagyobb black box érdekes módon nem zavar téged"
Az a játék, amit megvásároltam."a kisebb black box, ami szintén egy szellemi végtermék, amit a készítők a játékélmény növelésére használnak"
Az aztán a játékélmény növelése, hogy rosszabb minőségű képet bámulhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest