Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
mcwolf79 #4644 üzenetére
A Mantle-t, és az annak köszönhető folyamatot maszlagnak érzed, holott bőven célt ért, a gyenge CPU-s konfigokon sokat segített, plusz elindított egy lavinát, aminek az áldásos hatásait majd csak ezután fogjuk élvezni...
Ezekkel szemben meg szó nélkül benyeled a GTX970-s átbaszást, mert hát úgysem érezni 1080p-n... Na emiatt a kettősmérce miatt van több NV júzer... Ez az átlagos hozzáállás, sajnos. Az okát nem tudom, de amíg ezen az AMD nem tud változtatni, addig bármit csinálhat, nem fog előrébb lépni.
Több éve ingázok köztük, tényként megállapítható, hogy gyakorlati különbség nincs a hardverek, driverek közt... Az egyik ezt bassza el, a másik azt, az egyik ebben jobb, a másik abban, de valahogy mégis az AMD a feketebárány, pedig ezt semmi nem alapozza meg. A júzerek ezen hozzáállását kell megváltoztatniuk valahogy...
Én meg az a +1 vagyok, aki alig várja, hogy visszatérhessen az AMD-hez, mert az istenített GTX780-l több nyűgöm volt, mint előtte a 6970 + 7970-l összesen!
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Ingatlanos topic!
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam topic
- Magyar az űrben
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest