Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az RTX remix AI-t és annak maximális tudását reklámozták vele a modderek részére,de ezt már akkor is lenyilatkozták. [link]
[link] Mi másért nyúlnának hozzá egy 10 éves játékhoz amit amúgy 3.9 euroért frissíthettél ha megvolt ?
Miben befolyásolná ez a konkurenciát?
igen ezek a limitek a két kártya tudás között léteznek. -
gV
őstag
2080 100%-on tekerve csak ~155W-ot fogyaszt Portal RTX alatt. míg más játékokban 200+W szóval limitbe a Turing is belefut csak közben még így is játszható vele. most haragudhatnék az nV-re, mert jaj mi ez már, de inkább örülök annak, hogy a 4+ éves már megjelenésekor leírt (pl 720p [link]) uarch még mindig használható és nem kellett visszavennem semmit, csak a szokásos qDLSS-t pDLSS-re állítani. persze volt amikor csak 25fps volt (13. teszt egy pontján), de a Reflex tette a dolgát. nekem nagyszerű élmény volt ilyen pompában végigjátszani újra egy klasszikust.
és ezt az nV-nek köszönhetem. -
Petykemano
veterán
> Érdekes lesz a Snowdrop2 is az AMD RT megoldásával.
Úgymond, nem lesz semmi.
Abu leírása alapján én azt szűrtem le, hogy a programozható eljárás abban segít, hogy ne legyen olyan nagy VRAM igénye az eljárásnak. Ebből ugyanúgy profitálhat majd AMD és NVidia kártya is. Elképzelhető, hogy mivel programozott, ezért az Nvidia fixfunkciós hardverei kevésbé/nem lesznek használhatók hozzá. Ez alapján talán egy hardvergyártók szempontjából kiegyensúlyozottabb RT teljesítmény jöhet ki.A "Semmi"-t tehát úgy kell értelmezni, hogy lehet, hogy szoftvertechnológia szempontjából egy hatékonyabb eljárás lesz, mint az NVidia által preferált mód, de mivel többletmunkával jár, ezért idővel ez is bekerül majd más "optimalizáció" jellegű kuriózumok sorába és mivel nem valószínű, hogy itt/emiatt az AMD átvenné az RT teljesítményben a dominanciát, ezért ez egy újabb ok lesz gúnyolódni azon, hogy "Abu technológia blablával ígérte, hogy az AMD átveszi a vezetést és nem lett belőle semmi" (miközben abu csak annyit mondott, hogy ez az eljárás hatékonyabb és az AMD emiatt ezt tartaná követendőnek)
-
Busterftw
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL + kontroller 2027.05-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Miben befolyásolná ez a konkurenciát?
és ezt az nV-nek köszönhetem.