Hirdetés
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Nem fogom.visszakeresni, de én minden rekord állítás esetén süvegelés, hovatovább az emelkedő nvidia részvényárfolyamon való.hümmögésre emlékszem.
Ezzel semmi gond nincs, megérdemelt elismerés.Engem különösebben az sem érint, hogy az nvidia mivel keresi a kenyerét. Nem vagyok részvényes, nem engem vertek át azzal (egyik cég sem), hogy a crpyto nem tényező. (Persze tudom, hogy ez alapvetően arra vonatkozott,.hogy nem fognak amiatt többet gyártani és nem pedig arra, hogy hová megy a kártya.)
Mindenesetre azért úgy tűnik, ezúttal az nvidia érintettsége lehetett nagyobb. Évesen szintén 33%, negyedéves összehasonlításban 44% csökkenés. Egyébként az ábrám is látszik, ez több mint $1b. Ehhez képest az amd romlása "csak" $200m/~10% (azt persze nem tudjuk, hogy ebből.mennyi a konzol)
Azt is tudtuk, hogy a kártyák árait a bányászképességeik határozzák meg. De az is lehet, hogy még a JPR piaci részesedési adatok is teljesen mások (lennének)
Még az is lehet, hogy az RDNA3 vs AL időszakban valódi versenyt fogunk látni, mert mindkét cég igyekszik majd túladni a portékán, amit a TSMC nem vesz vissza.Elnézést, ha túl nagy port kavartam.
-
sutyerák007
senior tag
most vagy te szívtad fel nagyon magad vagy én értettem félre valamit..
Méltatlan a hallgatás és elhessegetés, ami a témát övezi, pedighát szó sincs arról, hogy bajban lenne. Csak legfeljebb arról, hogy mélyebb volt az érintettsége a bányászati vásárlásokban, mint ahogy azt bevallották.volt ott egy második bekezdés is
egyáltalán nem volt petyke hozzászólása ennyire "sértő"
szerintem az egész negyedéves bevételre gondolt úgy általában bontástól függetlenül
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- Hollow Knight és Silksong
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Suzuki topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyáltalán nem volt petyke hozzászólása ennyire "sértő"