- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ennyibe fognak kerülni az új Samsung csúcstabletek
- Milyen alaplapot vegyek?
- TV OKOSÍTÓ (smart stick) eszközzel kapcsolatos segítségkérés
- Bluetooth adapter(ek)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
Petykemano #43203 üzenetére
Én még valamikor az NV FX széria idején tapasztaltam, hogy jobb kepminőséget ad az AMD (akkor még ATI).
Ezután egyesek az eltérést abban látták, hogy az AMD színesebb képet ad, mint az NV. Ezt a fakóságot csak az eltérő alapértelmezett színbeállítás okozta.
Igazából mindkét gyártó hozzászoktatta a felhasználóit a saját beállításaihoz. Az NV-s nem akar csillámpóni színekkel játszani, az AMD-s pedig nem kér a fakóságból.
A kivételeknek pedig ott vannak a csúszkák. -
válasz
szerintem ez mindig is fontos szempont volt. a DLSS 1.0 teszteknél a képminőség volt a legnagyobb probléma szerintem mindenkinek és mindenhol.
A DLSS 2.2 szinte tökéletes felskálázást végez szerintem magas minőségi fokozaton, kisebbnél pedig elkerülhetetlen lesz az összes eljárásnál az plusz FPS-ért cserébe a minőségromlás. és azért az nem mellékes hogy 2 éve a piacon van több A kategóriás címben, szóval jó dolog ez ,de azt gondolom fel fogja váltani az FSR-hez hasonló egyszerűbb megoldás később vagy az AI tréning fog leegyszerűsödni akár nem fog igényelni grafikus motor oldali implementációt, hanem a hardver képes lesz elvégezni automatikusan . -
válasz
Nem érdekel senkit a képminőség, de amíg csak dlss volt addig ekézte mindenki, mert randa képet adott, ez rosszul esett az nv fanoknak. Most lehet revansot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nintendo Switch 2
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest