Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
Petykemano
üzenetére
Én még valamikor az NV FX széria idején tapasztaltam, hogy jobb kepminőséget ad az AMD (akkor még ATI).
Ezután egyesek az eltérést abban látták, hogy az AMD színesebb képet ad, mint az NV. Ezt a fakóságot csak az eltérő alapértelmezett színbeállítás okozta.
Igazából mindkét gyártó hozzászoktatta a felhasználóit a saját beállításaihoz. Az NV-s nem akar csillámpóni színekkel játszani, az AMD-s pedig nem kér a fakóságból.
A kivételeknek pedig ott vannak a csúszkák. -
válasz
Petykemano
üzenetére
szerintem ez mindig is fontos szempont volt. a DLSS 1.0 teszteknél a képminőség volt a legnagyobb probléma szerintem mindenkinek és mindenhol.
A DLSS 2.2 szinte tökéletes felskálázást végez szerintem magas minőségi fokozaton, kisebbnél pedig elkerülhetetlen lesz az összes eljárásnál az plusz FPS-ért cserébe a minőségromlás. és azért az nem mellékes hogy 2 éve a piacon van több A kategóriás címben, szóval jó dolog ez ,de azt gondolom fel fogja váltani az FSR-hez hasonló egyszerűbb megoldás később vagy az AI tréning fog leegyszerűsödni akár nem fog igényelni grafikus motor oldali implementációt, hanem a hardver képes lesz elvégezni automatikusan . -
válasz
Petykemano
üzenetére
Nem érdekel senkit a képminőség, de amíg csak dlss volt addig ekézte mindenki, mert randa képet adott, ez rosszul esett az nv fanoknak. Most lehet revansot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen videókártyát?
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Spórolós topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ZOTAC GeForce RTX 3080 AMP Holo 10GB GDDR6X 320 bit
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest