Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gaming notebook topik
- Ejtette a DXR sugárkövetést az új Battlefield
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Androidos fejegységek
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
De te most egy olyan dolgot keversz ide aminek nincs köze ahhoz amit én leírtam feljebb és olyan dolgokat keversz ide aminek alapból semmi köze a kiindulási kommentemhez.
Godfall esetében mindig is ez lesz a véleményem. bármennyi Vramot is sprórol. Nulla hozzáadott értékkel bír benne az RT árnyékolásra. Azzal többet spórolok, ha kikapcsolom benne.Értem hogy profitálhatna belőle de nincs itt a Microsoft megoldása. Nvidia meg nem tud konzolokra építkezni, majd ha lesz szabványos DXR megoldás rá hogy ne fix távolsággal dolgozzanak biztos használják. DE most ez van és nincs más.
Attól hogy elolvasom mit szeretnének DXR alatt attól még nem lehet örülni egy ilyen látványos megoldásnak mint amit a Metro felmutat a mostani szabványos DRX alatt szegényes 6-10 GB Vrammal?
ráadásul nem csak előző generációs Nvidia kártyákra optimalizálva de szépen fut a Radeon 6000 szérián is ...Vagy kizárt? porosodó fixfunkciós hardverekről beszéljünk?
Te már egy más dimenzióról beszélsz mert félreértetted a kiindulási kommentet és most itt tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest