Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AsakuraDave

őstag

válasz Pug #42281 üzenetére

Nekem az jött le a cikkből, hogy a IC+SAM kombó miatt látni ezt. Ha nincs IC csak simán kap egy SAM támogatást nem lenne semmi.

@Jacek
    Szubjektiv de ahol real time reflection van és arra is épít a játék ergo tele van vele: Control, Legion elég fasza látványt hoz amit még az esetleges DLSS elmosás se tesz tönkre. Ha max graf+ RT max + DLSS ami nem 2.0 szint de hozza a min 60fps-t az számomra OK. Control, Death Stranding,MechValami példa rá hogy a DLSS pedig tudná kb a natív felbontás szintjét hozni, readás Control-ba RT mellett 2x fps-sel. Persze majd jön AMD-re is a SuperRes de jah igen persze az majd egyből natív feletti képet fog adni 0 artifactolással 3x fps-sel :K Mire kiforrja magát RX6000-res szérián fogok gondolkodni ergo nekem ez csak egy marketing egyelőre. DLSS is még csak mostanában forrta ki magát és csak 1-2 játékba! Amúgy nem használom a DLSS-t inkább legyen épp meg a natív felbontáson a 60fps mint DLSS elmosással a 120fps, de RT mellé meg kell mert nincs elég erős hardver natívra vagyis 2K max+RT max , a Legion-t leszámítva(tesztek alapján de nemsokára tudom tesztelni a gépemen), minden RT cím fut röccenés nélkül a 3080-on.

SAM-re pedig eddig a legtöbb teszt alapján a Valhalla-án kívűl nem hoz sehol semmi érdemeset. De igen ha minden uj játék Valhalla szinten lesz megírva rá akkor lesz igazán bajba az nV. :Y (bár még ugye kérdés ha mehet a BAR akkor az jelent-e majd bármit is nV-n vagy azért kellene a hardver hozzá azaz a IC)

Új hozzászólás Aktív témák