- Akciókamerák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre azért emlékszünk páran szerintem. [link]
Szerintem felesleges ilyen nagy elvárásokat támasztani mert annál nagyobb a csalódás. 500-600 dolláros maximum áron van realitása egy konzolnak. Ennyiért nem fognak azért olyan nagyon nagy csodát beletenni, mert már az AMD sem olcsó procikat és VGA-t gyárt.Egyébként egy GTx 970 kb 5 éves és a mai napig tudja az 1080 P High 60 FPs-t a legtöbb játékban. 2021 ben is tudni fogja egy GTX 1070- 1660Ti- RTX 2060 szerintem.
-
Hogy a következő gen konzol mit fog tudni, az max találgatás. Jelenleg olyan agyatlanságokat is olvasni, hogy jobb grafika lesz rajtuk mint PC-n, lol

Az biztos, hogy a jelenlegi konzolok egy 1060 szintjét se ütik meg, tehát az fhd, ultra, 60fps közül max ha kettőt választhatsz, és akkor a draw distance meg hasonlókkal még mindig trükközés lesz pluszban is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Akciókamerák
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Sorozatok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest