- Hobby elektronika
- Riasztó topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdei88
veterán
válasz
Malibutomi #3990 üzenetére
Nem a Gamingel volt baja anno zacknek? Nála meg tuningol nélkül is a 80at verdeste
-
TTomax
félisten
válasz
Persze egy kétszáz eurós házban,hátoldalon egy ventivel esetleg vsync mellett.. sorolhatnám,ugyanezek a kártyák mennek ott 95Cfokon is...Te sem véletlen hajtod a második Lightningot....
(#3991) sixpak
Megy a ködösítés,de én úgy gondolom a 390/X lesz az újdonság, a 380/X lesz a ránc felvarrott 290/X (mint ahogy a 7970nél is csinálták)
-
Asbee
veterán
válasz
Giga, MSI, Asus, XFX, ref ezekre rengetegen panaszkodnak neten. Persze lehet alul feszelni, ventit tenni rá. Van aki ezeket is megelégedve használja, de ritkább. Sokak arra panaszkodnak, hogy a customok is baromi hangosak és úgy is elég melegek. Nekem is ez volt a bajom a gigával. A Tri-X-el már tuning is mehet, hogy ne üvöltsön, a vapor meg lightningal meg nagyon király. MSI-ről még azért lehet jókat olvasni, de tuningal én azt sem ajánlanám.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged