- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
válasz
huskydog17 #39442 üzenetére
Mitől lenne hulladék? Én össze szoktam vetni a saját eredményeimet azokban a játékokban, amik nekem is megvannak és eddig még mindig ugyanazt kaptam, amit ők. Persze néha kicsit fura dolgok jönnek ki náluk, de ez mindenhol előfordul. Még a ph-n is.
Én TPU, Techspot, Guru3D, HardwareCanucks, AnandTech és Gamegpu kivételével senkinek nem hiszek már, túl sok teljesen kamu mérést láttam már máshol.
-
pengwin
addikt
válasz
huskydog17 #39442 üzenetére
Az a GPU Load grafikon nem lehet helyes a Vulkan API-nál.
Nem gondolhatják komolyan, hogy a Vulkan 20-30% közötti GPU Loaddal hozza a DX11 teljesítményének 95%-át. Ott nem jelzi helyesen a program a GPU terhelést.
To be honest, the game, especially on the NVIDIA GeForce RTX2080Ti, was almost unplayable due to these stutters.
Hát igen, vicces az RX580 teljesítménye alá jócskán beeső minimum FPS. Mondjuk azt költői túlzásnak érzem, hogy egy játék 51 FPS-re droppolva játszhatatlan legyen. Főleg bármilyen *sync kijelzőn.
De mégis mit tud ez a játék, hogy egy sok százezres 2080Ti csak ekkora sebességgel tudja futtatni FHD-n?Nem tűnik olyan forradalminak sem látvány, sem játékmenet, sem AI szempontjából, ennél jóval többre kéne futnia a 2080Ti teljesítményének.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Trollok komolyan
- BestBuy topik
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- ÚJ MSI RTX5060 Ventus 2X OC 8Gb GDDR7 bontatlan, számla
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest