- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Nyomtató topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Legközelebb tájékozódj jobban ha okosat akarsz mondani. Semmiféle gépfagyás nem volt, de még a driverhez sem volt köze. Aki geforce experienceből akart frissíteni, ott dobott hibát a program.
Nekem amúgy soha nem volt extra gondom amd driverekkel, de valamiért mégis arra panaszkodnak sokkal többen. Valami alapja biztos van neki. -
daveoff
veterán
9. drivert nyúzom, amióta megvan a 980 (2014.10.hó vége), de még egyikkel sem volt gondom. Amit írsz, az az NV experience progival volt(nem a driverrel) valami frissítési gond, de az is valami hálózati probléma volt, és pár nap alatt javították. Igazából előtte AMD-nél sem voltak driver problémáim, de ott azért bizonyos szabályokat be kellett tartani driver telepítésekor, amit én mindig megtettem már csak megszokásból is. NV-nél talán erre nem kell annyira odafigyelni, lehet össze-vissza telepítgetni, nem okoz galibát, plusz még annyi észrevétel, hogy a tuning progikkal sincs annyi baj, mint AMD-nél, ott konkrétan az AB-t nem tudtam használni, most meg azóta megy hibátlanul, amióta bent a 980 a gépben. És nem csak arról van szó, hogy melyik stabilabb, vagy jobb, hanem a mennyiség, és a reakcióidő az új játékok megjelenésekor, ami nem mindegy. AMD-nél lassan eljutunk oda, hogy negyedévente jön új driver.....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 12GB hibátlan, garanciás, személyes átvétel
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- ASUS Dual GeForce RTX 4060 ingyenes szállítással, 2026 szeptemberig garanciás
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest