- HP EliteBook / ZBook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daveoff
üzenetére
Nem nagyon figyeltem, csak felületesen olvastam bele, igazad van, köszönöm a helyreigazítást.

Nekem sincs soha gond a driverekkel, hála Istennek kimaradtak ezek a problémák az életemből.
Az egyre ritkábban megjelenő driverek engem nagyon aggasztanak, nem igazán a teljesítmény miatt, hanem azért, mert nem tudom mi lesz ennek a vége, hova tart a cég...
Lassan el kell gondolkodni azon is, hogy mi legyen a következő vga-m, de ehhez jó lenne egy kicsit a jövőbe látni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- OCuLink eGPU setup - XFX SWFT 6600 XT 8GB + EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELADÓ!
- Sapphire Radeon RX 6950 XT Nitro+ 16Gb dobozában minden tartozékával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Eladó Inno3D iChill GTX 1070 X4
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- Lenovo TAB M11 tablet
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest