Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem a friss játékokra a 3.5GHz-es órajel és ez az integrált GPU nem ad majd elég teljesitményt (főleg nem az árához képest megfelelőt). Képes lesz majd gyorsabb órajelekre, és Raytracing árnyékokat és megfelelő szintű élsimitást nyújtani? Amig a friss játékok akár a GTX 1080 erőforrásait egyben elnyelik, addig egy ilyen megoldás alacsony 65W-os TDP-re korlátozva nem játékra van...
Majd idővel lehet hardver közeli API-ra optimalizálni, de nekem a hardver nyers teljesitménye számit a játékokban. Ez megint az AMD VEGA videókártyákra emlékeztet... Ha alúlfeszelik és nincsen túlhajtva, akkor a TDP és a hőtermelése normál szinten marad, de ezért igy a teljesitménye sok mindenre nem elég. Szerintem a játékfejlesztőknek ehez szintén lépéseket kell majd tenni, hogy az alacsonyabb órajelen és fogyasztáson használt egyre több magnak a teljesitménye a játékokban jobban érvényesüljőn. Egyszer majd a több mag együttes teljesitménye fog érvényesülni, de addig még néhány évet várni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest