- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem a friss játékokra a 3.5GHz-es órajel és ez az integrált GPU nem ad majd elég teljesitményt (főleg nem az árához képest megfelelőt). Képes lesz majd gyorsabb órajelekre, és Raytracing árnyékokat és megfelelő szintű élsimitást nyújtani? Amig a friss játékok akár a GTX 1080 erőforrásait egyben elnyelik, addig egy ilyen megoldás alacsony 65W-os TDP-re korlátozva nem játékra van...
Majd idővel lehet hardver közeli API-ra optimalizálni, de nekem a hardver nyers teljesitménye számit a játékokban. Ez megint az AMD VEGA videókártyákra emlékeztet... Ha alúlfeszelik és nincsen túlhajtva, akkor a TDP és a hőtermelése normál szinten marad, de ezért igy a teljesitménye sok mindenre nem elég. Szerintem a játékfejlesztőknek ehez szintén lépéseket kell majd tenni, hogy az alacsonyabb órajelen és fogyasztáson használt egyre több magnak a teljesitménye a játékokban jobban érvényesüljőn. Egyszer majd a több mag együttes teljesitménye fog érvényesülni, de addig még néhány évet várni kell... 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Robotporszívók
- Futárcégek
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- potyautas: Másik küldetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Majd idővel lehet hardver közeli API-ra optimalizálni, de nekem a hardver nyers teljesitménye számit a játékokban. Ez megint az AMD VEGA videókártyákra emlékeztet... Ha alúlfeszelik és nincsen túlhajtva, akkor a TDP és a hőtermelése normál szinten marad, de ezért igy a teljesitménye sok mindenre nem elég. Szerintem a játékfejlesztőknek ehez szintén lépéseket kell majd tenni, hogy az alacsonyabb órajelen és fogyasztáson használt egyre több magnak a teljesitménye a játékokban jobban érvényesüljőn. Egyszer majd a több mag együttes teljesitménye fog érvényesülni, de addig még néhány évet várni kell...