Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz HSM #36897 üzenetére

teljesen mindegy ha azonos architektúráról beszélünk,hogy abban a felét tiltják le a nagyobb kapacitású GPU nak vagy direkt annyit gyártanak. ugyan az lesz a végeredmény.
    érdekes látni hogy egyszer számít a fogyasztás egyszer nem .most hirtelen számít de a tesztek alatt mikor leírja valaki, hogy az 1060 112 wattból hozza a -15 % sebességvesztés mellet a radeon 590 220 wattjához képest a magáét akkor mindenki legyint, hogy nem számít. Azért leírom, hogy lásd nem feltétlenül a zöld vér beszél belőlem, szerintem sem számít mennyit eszik az 590 vagy 580.
    Még annyit, hogy a fejlődés nem az hogy ezeket az user szempontjából szinte mellékes változásokat és a pár százalékos fejlődést drágábban adják el.Ez nem fejlődés, hanem egy helyben toporgás. Mindkét gyártó részéről.Mint írtam feljebb ma már az xx50 és Ti kategóriának kellene hozni 50-60K körül ezt a szintet.
    Ahova nem elég az 1060 vagy az Rx 580 oda az 590 se lesz elég.
    Ráadásul a érkező GTX vagy RTX 2060 is 350 dolláron jön vagy többön és nem lesz 1070 teljesítményű. Szóval nem, ez nevetséges.
    590 nek is és az 1060 nak max( nagyon jó indulattal) 75 K lenne az úgy ahogy reális ára. Így hogy adják hozzá a játékokat nem rossz, nekem pont bejönnek ezek a címek, másnak meg nem.Ezért tartom most a lehető legjobb vételnek az 580 karit a maga 75( de volt már 73 K is) árával 8 GB rammal.

Új hozzászólás Aktív témák