- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TV antenna és jelerősítés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Televan74 #36866 üzenetére
Ja bocs erre nem gondoltam ...én most is kettőt látok
Egyik az Arctic Sound amiről Koduri december 11.-én bemutatózik
a másik a frissen leakelt 1060 gddrx
Az árára leszek kíváncsi mennyire tud jó árérték arányú lenni a 98 ezres 590-hez képest!!!A neten már mennek ezek a 3 pólusú VS videók.
Ami két dolog miatt izgalmas Intel egy gazdag APUs és diszkrét középkártyás első generációt ad ki... vagy már most rá tud állni a nagy AI támogatásos szerveres zsíros piacra és a Diszkrét piac számára is csak az ehhez vezető út ahol a felső kategóriát szedi le NV-hez hasonlóan. Tehát hogy kinek fog jobban fájni.De az eredeti téma amiért jöttem:
Az AMD a TSMC-vel ellentétben csak azt állítja, hogy 16FF+ node-hoz képest a processzorai 25% -os sebességnövekedést vagy 50% -kal kevesebb energiát fognak használni a 7nmen.
Ugye az NV úgy működött az elmúlt években hogy folyamatosan felcsúsztatta a kategóriáit.
980 1080 2080
Régen a 980TI versenyzett a FuryX-el, aztán ez a laikusokban tovább folytatódott az 1080TI legyőzte a Vega64-et a 2080TI meg a mindent is...
De a valóságban ezek már elcsúsztatott kategóriák. és most nem térek ki a már leírt mennyivel több szilíciumot töltünk az 2080TI dologra.
Az AMD megállapítása alapján arra vagyok kíváncsi hány NV-s gondolja úgy hogy a 7nmes 3080-ja 30%ot fog verni a 2080TI-re (ált ezt várjátok el) ésssssss újra 200 ezer forint körül lesz mint régen...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged