Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Megint terelsz, ezekről kutya se beszélt.
"Próbáld ki a Chillt. Megfelezi az átlagos fogyasztást. Linkeltem is, hogy mi történik, ha ugyanazt csináljuk, és nézd nyugodtan a fogyasztásmérőt. A látott eredmény pedig ugyanaz volt, miközben a fogyasztás gyakorlatilag GTX 1060 szintre csökkent."
Akkor alapértelmezetten miért nem aktív az összes Radeonnál minden játékra? A userek min. 90%-a (valszeg alul lőttem az arányt) nem fog turkálni a driverben. Ha out of the box nem hozza a konkurencia eredmény, akkor a konkurenciától fognak venni terméket, ami out of the box hozza az említett fogyasztást.
Nyilván NV kártyák esetében is lehet még finomhangolást csinálni, de itt most megint terelsz és almáét hasonlítasz körtéhez.#34321 Raggie:
Végtelenül egyszerű: Vega 56 áráért egy GTX 1080-at kapsz, utóbbi pedig minden szempontból jobb választás.
Amúgy nem értem miért hasonlítod az MSI ITX verziót a legolcsóbb Vega56-hoz.
1070-ek 140k körül már kaphatóak.Tehát hadd javítsalak ki:
GF GTX 1070: kb. 140-145k
Sapphire Vega 56 Pulse: kb. 180kÉrted már?
#34329 Abu85:
"Az ITX-es GeForce-oknak az egyetlen baja, hogy nagyobb a meghibásodási arányuk a normál verziókhoz képest. Bizonyos modelleknél jóval."Van erről bárhol egy publikus független kimutatás? Szerintem sokakat érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Huawei P30 - kell ennél több?
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OpenMediaVault
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő