Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Petykemano #31866 üzenetére
Értettem én ezt elsőre is. Inkább csak egy kiegészítés volt ez, mert - mint írtam is - szerintem nem igaz az, hogy érdemben lehet "showt lopni" egy másik piacra érkező termékkel. Hétfőre már minden IT iránt érdeklődő tudni fogja, hogy az NV (mindenféle csinnadratta nélkül!) kiadott egy 3000$-os új kártyát aminek a játékos teljesítményéről semmit nem tudni, de biztos jó lesz...
Ez semmilyen formában nem fog befolyásolni egy jövő héten érkező drivert, legyen az bármennyire is "csoda" vagy csalódás. Ha belebegtették volna a következő generációs gamer kártyákat, az már sokkal inkább.Amúgy a hozzászólásod végével teljes mértékben egyetértek, biztos, hogy ahol tehetik, figyelnek erre is. De konkrétan ebben a helyzetben szerintem max a saját terméküktől (V100) tudnak bármit is "ellopni".
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB 256 bit GDDR5 Jó állapotú
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest