- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Én meg azt hittem, hogy a 8GB RAM is túl kevés neki, pedig elvileg 1080p/60fps-hez elengedő a 8 GB, ehhez képest, nálam "csak" simán high-on volt és állandóan crash-elt, mert elfogyott a RAM. Amúgy meg RX470 kevés a FullHD 60 fps-hez maxon, tapasztaltam. Ugyanaz, mint a Horizon 3-nál, az is mindig crashel. Azt hittem 16 GB AM-nál nem jön ez elő.
-
TTomax
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Meg két magra terhel de abból az egyiket kockásra... Nem igazán ezt várnám el egy DX12es játéktól...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DXRACER Prince L gamer szék
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest