- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
TTomax
félisten
-
törölt tag
válasz Televan74 #26567 üzenetére
"És az AMD hova fogja beárazni a Vegát?"
Hát nézzük Ha elhisszük a 499 1080, 699 1080TI történetet nekem nagyon gyanús az csodaszép 599
Mintha szánt szándékkal neki találták volna ki ...
Elvileg a régi beszámolón a teszt Vega Vulcanba hozta az 1080-at akkor akkkor azt mondanám DX11ben egy 10%-al volt alatta... azóta mondogatják hogy még faragnak neki teljesítményt, Vega drivert is fejlesztgetik még.
Én azt sejtem úgy 1080 fölött lesz 10%al 11 ben, de rabszódikus lesz a teljesítménye mert Vulcánban meg nagyon fog kalapálni mindent
van amiben meg csak 1-2 FPSel lesz 1080 fölött, na és ugye az Xbox portok shader modell 6-al meg Amd dreams
Hát nézem ezt a Horizon játékot hát nagyon nagyon kellene már mélyebb tartalom PCre konzol felől... mert hogy sorra ott puffognak a nagy címek ...[ Szerkesztve ]
-
deja vu
addikt
válasz Televan74 #26567 üzenetére
Igen persze kint lesz a Navi is. Még mindig csak az a gyenge RX480-uk van kint. Mondom én vennék megint AMD-t de sehol semmi amit érdemes lenne megvenni. Csak FullHD-ra való kártyájuk van, az meg nekem baromi kevés.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Call of Duty: Warzone
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC videokártya (TUF-RTX4070TIS-O16G-GAMING) - 3 év Aqua gari
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Hibátlan - ASUS Radeon RX 560 Arez Evo 2GB GDDR5 128bit VGA videókártya
- EVGA RTX 3060 Ti FTW3 Ultra 8Gb dobozos
- ASUS RTX 3060 TI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest