- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED TV topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ASUS ROG Ally
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Televan74 #26567 üzenetére
"És az AMD hova fogja beárazni a Vegát?"
Hát nézzük Ha elhisszük a 499 1080, 699 1080TI történetet nekem nagyon gyanús az csodaszép 599
Mintha szánt szándékkal neki találták volna ki ...
Elvileg a régi beszámolón a teszt Vega Vulcanba hozta az 1080-at akkor akkkor azt mondanám DX11ben egy 10%-al volt alatta... azóta mondogatják hogy még faragnak neki teljesítményt, Vega drivert is fejlesztgetik még.
Én azt sejtem úgy 1080 fölött lesz 10%al 11 ben, de rabszódikus lesz a teljesítménye mert Vulcánban meg nagyon fog kalapálni mindent
van amiben meg csak 1-2 FPSel lesz 1080 fölött, na és ugye az Xbox portok shader modell 6-al meg Amd dreams
Hát nézem ezt a Horizon játékot hát nagyon nagyon kellene már mélyebb tartalom PCre konzol felől... mert hogy sorra ott puffognak a nagy címek ... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Synology NAS
- Formula-1
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged