- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
->Raizen<- #24687 üzenetére
Nem tud írni jobb drivereket az eszközeihez.Az AMD írt szarokat (én ezt nem tudom igazolni,mert soha nem volt komoly problémám AMD driverrel ami miatt szétvágott volna az ideg,csak sokak véleményét vettem alapul).De ez már nincs hogy az NV több vagy jobb drivereket ír.Ezen a téren is már kiegyenlítődött a verseny.Ugyanúgy vannak mindkét oldalon becsusszanó hibák.AMD oldalon is megszűntek a microstutterek és az alacsony minimum FPS-sek (szintény ugyanaz,soha nem tapasztaltam,de naponta böngészem a fórumokat és nem említik egy Polaris kártyánál sem)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest