Hirdetés
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
TTomax #24141 üzenetére
Egy utolsó próbálkozást még megejtek... Minden cég a profitra pályázik ez nyilvánvaló, csak az ami nagyon nem mindegy, hogy EZT HOGYAN KÉPZELI MEGVALÓSÍTANI. És hogy ez nekem, mint vásárlónak végeredményben jó-e.
(#24142) bertapet11: Intel procim van, mert nem volt AMD alternatíva. Sajna az FX-ek alól is jól kihúzták a talajt a DX11 elhúzott benntartásával.
Ami a Samu SSD-t illeti, ott is megvoltaka szempontjaim. Nem igazán kínált más értelmes NAND-al értelmesen működő vezérlővel dolgozó meghajtót emészthető áron.
De szívesen meghallgatom, milyen alternatívák lettek volna. No, meg hogy mi bajod a Samsung SSd-kkel, mert azt nem teljesen értem. A kék procit azt értem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő