Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Yutani #22639 üzenetére
Az elmúlt három évben 4 vgán összesen pártízezer forint pluszban jöttem ki, csak mert nagyon átgondoltam, hogy mit vásárolok. Meg persze sokat segített ebben a dollár időszakos erősödése, ami felverte a magyar használtpiaci árakat. Nem, nem ez az életem értelme, nem, nem is ebből élek, és még csak nem is szorulok rá. Csak egyszerűen spúr vagyok. Most is addig számolgattam, amíg a 1070-ről indulva egészen a 470-ig faragtam a vgát. Ott láttam azt, hogy fél-háromnegyed év múlva kb egy-kétezer bukóval fogom tudni eladni, hacsak nem jön forinterősödés. Majd akkor veszek egy használt 1070-et. És párezer forintért fél évig béreltem egy 470 szintű kártyát. Jöhet a kő.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest