- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Fagyos hangulatú, Intel B860-as deszkák a Colorful receptje szerint
- AMD Strix Point platformra épül az AOKZOE közelgő kézikonzolja
- NAND flash NAS-ként használható mini PC jön a GMKtec berkeiből
- A Jonsbo legfrissebb kompakt házaiba Flex táp való
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
A billentyűzeted elkopott az előző - sztem fölösleges - díszkörökben, és láthatóan nem volt könnyű eljutni eddig a mondatig. De mivel annyira ismerlek már nem lepődtem meg, csak sztem még Zorel PH!órumtárs nem "beszélgetett" veled. Beleolvasva a topikba, többnyire itt is ez megy: az enyém jobb... nem, az enyém... sztem pedig ez jobb... stb.
Ezt csak azért írtam le, mert ha vki tényleg kíváncsi az miért nem korrekt, hiteles adatokra épülő összehasonlításokat tesz? Enélkül a topik címéhez hozzá kell ígyni, hogy ... oltogatós topik. Azonos teljesítménykategóriájú termékeket boti br árukkal, teljesítmény / teszt adatokat összehasonlítva ugye, mellőzve a fölösleges technoblablát és csak a látható valóságot értékelve tehát korrekt módon kell összehasonlítani. Azt itt hadd jegyzem meg, hogy a vörös oldal képviselőinek a zászlólengetéshez nem ártana kipróbálni azt a rondazöldet is. Ti. a légből kapott, esetleg fals infókon és tesztadatokot alapuló vélemények nem érnek sokat, márpedig felhasználói tapasztalat nélkül (esetleg nem is elfogulatlanul) érvelvi vmi mellett és erről vitatkozni és/vagy győzködni bárkit... Hozzáteszem, és vice versa érvényes!If someone did not use reason to reach their conclusion in the first place, you cannot use reason to convince them otherwise.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.