Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Hálózati kábelek és szerelésük
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SSD kibeszélő
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
válasz
daveoff
üzenetére
Először is köszi szépen, hogy lefuttattad!

Mindenképpen tanulságosak számomra az eredményeid. A TR és Grid 2-ről nagyon nincs mit mondani, szinte ugyan az az eredmény született. Az FX derekasan helytállt, szépen hajtotta a Titan-t.
A Merto-nál ugyan az átlag hasonló de ha megnézed a framerate görbe lefutását az i7-nél sokkal simább.
A 14.1 minimumtól szerintem eltekinthetünk a 9. framenél (vagyis valahol az első másodpercben) született szóval nem releváns. Annál inkább fontos kiemelni, hogy míg nálad többnyire 40fps felett futott a játék, nálam bizony be-be nézett a 30-40 fps tartományba."szerintem nálad a CoH2-ben be volt kapcsolva a Vsync" Bár csak az lenne a probléma!
Sajnos ennél a játéknál ennyit tud felmutatni a gépem. Utána néztem a neten és ennél az eredménynél többet kell tudnia a Titan-nak szóval ez szín tisztán az FX bűne.
Nem teljesen értem különben, MSI AB szerint használja mind a 8 magot (ahogy különben a TR-en kívül mindegyik) de csak ilyen 20-30%-okat mutat magonként. Vagyis Hawaii,sunshine, a proci nem dolgozik ahogy a VGA sem (70% kihasználtságot mérek AB-el). Érdekes, hogy ennek ellenére a minimum gyakorlatilag ugyanannyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Okos Otthon / Smart Home
- Könyvajánló
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest