Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Hát nem egyszerű a Te tapasztalatod alapján sem választani... Kár, hogy csak év végével jönnek a 8-as AMD-k... Igazából már arról kéne beszélnünk, de arról nem sokat tudni... Kíváncsi vagyok, hogy a jövőben megjelenő játékok mennyivel lesznek hatékonyabbak PC-n AMD kártyán, hogy a két új konzolba is AMD lesz... Ki tudja... Viszont az NV nemsokára itt egy izom kártyával ami ráadásul még nem is az "igazi" új generáció! Az biztos, hogy izgalmas év lesz az idei...
Én most leginkább egy GTX790 4+4Gb ra váltanék... Nekem nagyon bejön az egy nyákra 2 gpu megoldás...
De szerintem a GTX790-re még többet kell várni mint a 8-as AMD-kre...
Egyenlőre nézzük mit tud a Titánium... Egyáltalán azt lehet SLI-be tenni? -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Otthoni időjárás-állomás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest