Hirdetés
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
Malibutomi #13830 üzenetére
Szerintem Ő is a Furykra gondolt. Egyébként marketing, és az AMD tulajok szempontjából nagyon is nagy jelentősége van, hogy egy teljesítményjavító, optimalizált "game ready" driver a 0. napon, vagy előtte érkezik, vagy akár 2-3 nappal később. Szerintem hatalmas a különbség, aki megvette a játékot, AMD kártyája van az a 0. naptól szeretne problémamentesen, kártyájához mért teljesítménnyel játszani, ez szerintem érthető. Persze nem sok az a pár nap, de ez az egész olyan hullámokat kelt a felhasználókban, aminek ez lesz a vége, ami itt is megy. Ha 2 nap múlva jön egy driver, azt miért nem tudták 2 nappal ezelőtt kiadni, ne mondjátok már, hogy ez normális, hogy mindig csúsznak a fontos, játékokhoz köthető driverekkel.
NV nem csinál mást, mint kiszolgálja a felhasználói igényeket, hogy ezt milyen módszerrel, milyen marketinggel teszik, és milyen rizsával körítve az teljesen mindegy. AMD meg elvan a maga kis világában, és nem bírnak elszakadni ezektől a dolgoktól...en utalom a lakodalmas zenet, megsem rohangalok lagzikra uvoltozni, hogy "mi ez a szar halgassatok jobb zenet"
Miért? Az tök buli lenne! Mondjuk lehet nem érnél épségben haza...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Malibutomi #13830 üzenetére
"Mi lesz mikor kijon a driver? Ha akkor az amd kartyak lesznek gyorsabbak ugyanigy fogod szidni az NV-t"
Ez nem fog előfordulni, a tapasztalatok alapján (hiába van "beharangozva"). De szidnám ugyan úgy, mint mikor az utolsó hitvány Batman játék kijött, pedig az sem az nV hibája, hanem a kiadó hibája.
"Azt mar nem is kerdezem mit erdekli az NV tulajokat az AMD driver annyira, hogy tobbet foglalkoznak vele mint az AMD tulajok"
Segítek: (#13784) darkflamy - ezen kívül nem foglalkozok vele, kivéve, hogy nézegettem a Nano-t, bocsánat, többet nem fenyeget ez a veszély.
Szerk.:
(#13831) Kolbi_30:
nem tudom kinek lettek az óvodás hozzászólásai törölveés nem hiszem, hogy volt bármilyen Maxwell kártyád...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest