Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• daveoff

veterán

válasz Malibutomi #13830 üzenetére

Szerintem Ő is a Furykra gondolt. Egyébként marketing, és az AMD tulajok szempontjából nagyon is nagy jelentősége van, hogy egy teljesítményjavító, optimalizált "game ready" driver a 0. napon, vagy előtte érkezik, vagy akár 2-3 nappal később. Szerintem hatalmas a különbség, aki megvette a játékot, AMD kártyája van az a 0. naptól szeretne problémamentesen, kártyájához mért teljesítménnyel játszani, ez szerintem érthető. Persze nem sok az a pár nap, de ez az egész olyan hullámokat kelt a felhasználókban, aminek ez lesz a vége, ami itt is megy. Ha 2 nap múlva jön egy driver, azt miért nem tudták 2 nappal ezelőtt kiadni, ne mondjátok már, hogy ez normális, hogy mindig csúsznak a fontos, játékokhoz köthető driverekkel.
    NV nem csinál mást, mint kiszolgálja a felhasználói igényeket, hogy ezt milyen módszerrel, milyen marketinggel teszik, és milyen rizsával körítve az teljesen mindegy. AMD meg elvan a maga kis világában, és nem bírnak elszakadni ezektől a dolgoktól...

en utalom a lakodalmas zenet, megsem rohangalok lagzikra uvoltozni, hogy "mi ez a szar halgassatok jobb zenet"

Miért? Az tök buli lenne! Mondjuk lehet nem érnél épségben haza... :DDD

• #Morcosmedve

veterán

válasz Malibutomi #13830 üzenetére

"Mi lesz mikor kijon a driver? Ha akkor az amd kartyak lesznek gyorsabbak ugyanigy fogod szidni az NV-t"

Ez nem fog előfordulni, a tapasztalatok alapján (hiába van "beharangozva"). De szidnám ugyan úgy, mint mikor az utolsó hitvány Batman játék kijött, pedig az sem az nV hibája, hanem a kiadó hibája.

"Azt mar nem is kerdezem mit erdekli az NV tulajokat az AMD driver annyira, hogy tobbet foglalkoznak vele mint az AMD tulajok"

Segítek: (#13784) darkflamy - ezen kívül nem foglalkozok vele, kivéve, hogy nézegettem a Nano-t, bocsánat, többet nem fenyeget ez a veszély. :B

Szerk.:

(#13831) Kolbi_30:
    nem tudom kinek lettek az óvodás hozzászólásai törölve :)) és nem hiszem, hogy volt bármilyen Maxwell kártyád...

Új hozzászólás Aktív témák