Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Milka 78 #13628 üzenetére
"Megjegyzem megint a sértett amd-s beszél belőled,ez nem az első eset."
Megjegyzem sem amd-rol sem nvdidiarol nem esett szo az elozmenyekben csak VRAM fajtakrol, ugyhogy nem ertem miert kellene sertettnek lennem, ezt valahol hozzakepzelted. Egyaltalan miert kellene barkinek sertettnek lennie mikor technikai dolgokrol diskuralunk?
Nem mondtam hogy kotelezo lenne a csucskartyahoz a HBM, azt mondtam valami miatt mindket ceg azt valasztotta, valoszinuleg kisse tobb a ralatasuk mint barkinek itt a forumon. Ennyi.
(#13631) Abu85
Abu mi az ami egyaltalan kihasznal ekkora savszelt egyebkent? Nyilvan most a csucskartyak teljesitmenye meg fog noni, de tenyleg kell ekkora savszel etetni oket? Vagy mi a realis igeny ami miatt kell ez a nagy lepes?
A fogyasztast ertem, de ha a 980Ti-t nem fogta vissza a GDDR, akkor tenyleg mi annak a haromszorosa kell?
A (jovobeli) async feldolgozas miatt? vagy mihez?Edit: felhasznalasra gondolok
A Fijirol lattam en is olyan tesztet ahol vram tuningra tobbet gyorsult mint gpu tuningra, de azt gondoltam inkabb a gpu tuningnal van a gond hisz koztudottan nem "overclockers dream".
Nem furcsa hogy meg HBM-el is savszellimites? -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Milka 78 #13628 üzenetére
De a csúcskártyához már kötelező a HBM. Túl sokat fogyasztana a GDDR5X, hogy azzal reálisan hozható legyen egy 12-14 TFLOPS-hoz szükséges 700-900 GB/s-os sávszélesség. Nincs meg rá a fogyasztási keret. Emiatt nem lesz kiadva egyetlen csúcskártya sem hagyományos konfigurációval.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest