Új hozzászólás Aktív témák
-
míg GE címek mind gyönyörűek és kellőképpen optimalizáltak
Ez azért elég költői túlzás, de valóban van nem kevés különbség a GE program javára. Ennek több oka is van, de miután játékosként ugyanannyit fizet az ember mindkét típusú játékként, ezek az okok értelemszerűen nem érdeklik.
sayinpety hozzászólásait én nagyon kedvelem, egy olyan aspektust mutat a VGA-k világáról, amit a szaksajtóból nem tudsz begyűjteni. Az, hogy fejlesztőként jobban szimpatizál az AMD-féle iránnyal, az teljesen természetes, egyenesen következik a két cég piacpolitikájának a különbségéből. A helyében már minden bizonnyal megtapostam volna pár nVidia kártyát
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest