Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
válasz
rocket #11742 üzenetére
Szerintem simát át lehetne nevezni "Miért utáljuk az AMD-t" topikká az egész témát.
A játékok többségében szinte fej-fej mellett vannak a kártyák, aztán amikor évente kijön 1-1 ProjectCars vagy most az Anno 2205 akkor meg megy a fujjolás, hogy ilyen meg olyan béna az AMD.Ha én ma írok egy játékot, amin egy pixelt lehet mozgatni középpen, de van egy slowNvidia(); függvényem, ami elszámol végtelenig 3x, ezért 60%-kal elhúz minden AMD kártya a zöldektől, akkor már rögtön szar lenne az Nvidia?
Elismerem, a 980 Ti az esetek többségében tényleg gyorsabb mint a Fury X, de csak pár %-kal, ezt látni a legtöbb játékban. Ez a teszt jelen pillanatban mindent tükröz, csak a kártyák valódi erejét nem.
Tegyük fel, hogy az AMD rontotta el.
A leghangosabb Nvidiás megmondóemberek keresnék először a szándékos lassítást, amennyiben a tesztben pont fordítva lennének az eredmények, hogy egy 380 állva hagyna egy 980 Ti-t.
"Mert az biztos nem lehet, csalás az egész, az AMD lefizette, stb..."-----------------------
A Catalyst nekem most is 2-3 mp alatt tölt be és betonstabil. Ezt viszont nem tudtam soha elmondani az NV Control Panelről, ami fél perceket tud gondolkozni meg befagyni másodpercekig ha valami opciót megnyomok. Friss Windows telepítésnél is.
Lehet ez 1 embert érint 1000-ből, de Nekem ez a személyes tapasztalatom velük.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Milyen monitort vegyek?
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest