Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• do3om

addikt

válasz -Solt- #10355 üzenetére

Bohócot az csinált aki még hitt a Nano álomvilágában, nem fog keresgélni szerintem te is emlékszel milyen találgatások mentek. Az viszont gaz hogy akkor még a 290x-hez volt mérve. Szerintem jól emlékszel hogy árban is ide várta mindenki. Ez viszont jobb lett az igaz de az ár nem arányosan nőtt. Én jóval előtte már 290x teljesítmény mellett is 150e-ről beszéltem, erre troloztak hogy miket írok, aztán javítottam és 180e-t adtam neki minimumnak, persze mindenki á hol lesz annyi. Te magad 160e-et adtál és hogy e felett eladhatatlan. Akkor gondolom most eladhatatlannak tartod Te is, vagy amiért a teljesítmény azért nőtt megég még vagy +50-et?
    Jó pár ember azért várta hogy megvegye 290x áron ezt a "népkártyát", már akkor azok voltak a bohócok nem én.
    Érdekes amikor utólag mindig más jön be mint amiben reménykednek akkor visszanézve nem is annyira azt várták, pedig előtte igen csak kardoskodtak mellette.

Ettől az újabb VGA-tól továbbra is üres lesz a Fury topikja :(

Az viszont megint brutális mennyire megy ez a VR mese. Legalább folyton van mit előhúzni az erre kel várni kalapból.

Új hozzászólás Aktív témák