- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Nem, bohócot te csinálsz magadból, mégpedig azért, mert állítasz valamit, arra az állításra felépítesz magadnak egy kis sztorit, ennek mentén lekezelsz, lenézel, hülyének tekintesz másokat, majd amikor kérek rá valami forrást, ami az egésznek az alapját igazolná, akkor megy a mellé duma, és ezt már nem először játszod el emlékeim szerint.
Annyit kértem tőled, hogy ezeket támaszd alá,
"Sőt kíváncsi vagyok a sok előre behangzott vevőből lesz e aki nem csak a száját jártatta."
"Csak ez a hú ez kel nekem ezt biztosan megveszem"
Szeretnék látni olyan hozzászólásokat, amik igazolják az állításaidat. Sok előre beharangozott (a behangzott gondolom beharangozott akart lenni) vevőről beszélsz, mutass közülük párat, lássuk, hogy nem a levegőbe beszélsz. Én nem emlékszem olyanra, aki azt állította volna, hogy mindenképpen megveszi, de ezek szerint a te memóriád sokkal jobb, mivel ráadásul te sokra emlékszel. Hajrá, mutass párat.
Csak jelzem, hogy addig nem szállok le erről a témáról, amíg nem prezentálsz ilyen hozzászólásokat, mert az ilyen inkorrekt magatartás nagyon csípi a csőröm, főleg, ha én is érintett vagyok a témában.
Egyébként mi az, hogy Nano álomvilág? Ez az álomvilágozás valami központi utasítás? Egészen idáig a VGA-k teljesítmény alapján voltak árazva, semmi nem jelezte előre, hogy ezúttal másképpen lesz. A várható teljesítménye alapján először a 290X teljesítménye volt említve, ahhoz képest vártuk kb 100 dollárral drágábbra, mert hát új technológia, kicsi, HBM, stb. Aztán jött, hogy komolyabb lesz a teljesítménye, akkor lettek beigazítva az ár elvárások a Fury alá, mert hát egy lassabb kártya miért is lenne csak azért drágább a Fury-nál, mert kisebb.
Páldul: [link]
Gondolom a feltételes módot felismered, nem kell rávilágítanom.
"Te magad 160e-et adtál és hogy e felett eladhatatlan"
Így van! [link] Most is így látom, a jelenlegi áron egyszerűen kimutathatatlan lesz statisztikailag, hogy mennyi ment el belőle. Lentebb már írtam, hogy az ő szemszögükből érthető ez a kicsik közt a legerősebb ideológia, mivel nincs belőle, tehát nagy tömegeket úgysem tudnának kiszolgálni, így megpróbálnak egy új szegmenst teremteni. A mi szemszögünkből meg érthetetlen, hogy miért a júzerek 0,001 százalékára céloznak, ahelyett, hogy a 980 kapott volna egy valódi konkurenciát a Nano személyében.
Tehát összefoglalva, azt, hogy az akkori találgatásokat, feltételes módokat, vágyakat te most úgy akarod maszkírozni, hogy azokat mi anno tényként kezeltük, majd erre felépítesz egy ilyen mindenki hülye csak én vagyok helikopter teóriát, nem fogom szó nélkül hagyni, mert rendkívül inkorrekt húzásnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- eBay
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest